Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a nők, amikor ők is ugyanezt csinálják?
Mióta szentírás az, hogy egy nőnek el kell hagynia magát, vagy meg kell híznia?Nőként mondom, hogy adnunk kell magunkra, azon meg nem károgni, miért vett el, én miért mentem hozzá.
Mert szerettük egymást, szeretjük a mai napig is, minimum tiszteljük egymást meg akkor azzal, hogy az évek múlásával nem válok egy lestrapált tehénné.
"Mi a véleményetek erről?"
kettős mérce
Tisztelt Molnár Úr!
Az őn teóriája csupán néhány százalékban helytálló...
-legtöbb esetben téved.
A házasság megfelelő alapja a kölcsönös bizalom...
Ehez hozzátartozik a változások elfogadása is.
A húsz évvel ezelőtti ház sem új már, fel kellene újítani.... (Karban kell tartani. )
Na már most a női test sem működik máshogy... -Karban tartás +újítás.
-Ugye ez is pénzbe kerül!
De az a férj aki hosszútávon fitt szexistennőt szeretne, úgy, hogy az a gyermeki anyja plusz jó szakácsnő" és cukrász",stb...az a férfi nem sòher ám!
A lestrapált nők, nem megfelelő férj melett élnek, mert sok olyan van aki az asszony fizetésének elköltésébe is bele szól.
Jómagam egységben élek egy megfelelő társsal szépen "konzervált"testben és érző lélekkel. De egy tahó mellett talán én is lesttapált lennék - mondjuk igénytelen soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!