Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt? Tetszem neki vagy csak nyitottabb lettem a világra és ezért tűnik fel, hogy ennyit törődik velem?
Kb. egy hónapja szakítottam a barátommal. Sajnos nekem nem volt jó kapcsolat, sokat szenvedtem benne, azóta mintha kicsréltek volna, jól érzem magam a bőrőmben, nyitok az emberek felé és nem csak én érzem a változást, családom is mondta, hogy teljesen másmilyen lettem. Azelőtt mindig fel voltam egy kicsit idegesedve, mert párom felbosszantott.
Még iskolába járok, most vagyok végzős a gimiben, szóval ebből a szempontból szuper, hogy nincs pasim, mert így tudok az érettségire fókuszálni. Viszont van egy fiú osztálytársam aki mostanában feltűnően sokat foglalkozik velem. Azt gondoltam, hogy csak jóban akar velem lenni, barátkozni akar. Meg én megmondom őszintén nem gondoltam róla, hogy érdeklődik bármelyik nem iránt is, de hogy a lányok iránt. De egyre furcsábban viselkedik, pl ha tudja, hogy egy irányba megyünk a sulin belül akkor nem a haverokkal, hanem megvárva engem, velem megy és beszélget. Meg tényleg nagyon érdekli minden amit mondok, még, ha borzasztó ostobaság is. Máskor meg van olyan, hogy ha a barátnőmmel vagyok akkor rám se köszön. Lehet, hogy tetszem neki vagy csak barátkozni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!