Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi sokáig néz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi sokáig néz a szemembe és ha meglát mosolyog akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki tetszik nekem viszont mindketten elég rossz párkapcsolatban élünk. Azt vettem észre, hogy sokszor bámul engem és sokáig mélyen néz a szemembe és valahogy máshogy néz rám mint másokra. Ezenkívül volt olyan is, hogy ideges volt valamiért meglátott és elkezdett mosolyogni. Meg dicsekedett is 1-2 dologgal nekem.
2018. jan. 2. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki
2018. jan. 2. 20:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Amikor ott volt a barátnője akkor is többször rám nézett és mosolygott ezt kifelejtettem.
2018. jan. 2. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

"mindketten elég rossz párkapcsolatban élünk"

Hát gondolom kötelező...

2018. jan. 2. 20:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Ezt most nem értem..
2018. jan. 2. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A 3 as arra érti hogy úgy csinálsz mintha kötelező lenne együtt lennetek.

Ha rossz a párkapcsolatod miért vagy kapcsolatban?

2018. jan. 2. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt nagyon hosszú lenne leírni de igaza van és nem is igazából ez volt a kérdés.
2018. jan. 2. 20:44
 7/7 anonim ***** válasza:
.
2019. jan. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!