Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a főnökömnek?
Nos.. O kisebb főnök,de tole kapom a teendoket stb. Anno mikor nem dolgoztam ott ahol ő van ,arrol ertesulten hogy tetszem neki. Ez lehet pletyka volt.. Ennek mar másfél éve. 2 honapja dolgozom a helyen. Altaban kedves ,normalis emberi kapcsolatot produkál.. Viszont.. Aminap a kocsijába invitált. Kávéval kinalt.. Es beszélt a beosztasokrol stb,majd személyesebb témáról..valami baratjarol. Aznap segített a munkában,sot betanított par dologra. Ebedidohoz kozel kozolte hogy haza mehetek mert karácsony van. Nemet mondtam,maradtam meg ket orat bent. Szóval.. Elmentem ebédelni(hamar vegeztem is) viszont munkába érve neztem meg a messengerem.
Most megyek ebedelni,velem tartasz?" Ezt irta. Ossze találkoztunk es közöltem en mar ebedeltem..igy ő se ment.
Ezt nem tudom mire vélni.. Igazabol nem kene ekkora felhajtást csinálnom.. Nem vagyok mar 12 eves.
De az az igazsag nagyon is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!