Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a főnökömnek vagy csak egyszerűen jófej és próbál segíteni a közvetlenségével?
Figyelt kérdés
Külföldön élek és dolgozom.Minimálisan beszélem és értem a nyelvet.A gyárban ez nem gond, csak jól kell dolgozni.A műszakvezetőm toleráns, mostanában kezdett el facebookon üzengetni pl.szép hétvégét kívánni stb..2015. aug. 29. 20:53
2/13 A kérdező kommentje:
Németország?
2015. aug. 29. 20:55
4/13 A kérdező kommentje:
Válasz.
2015. aug. 29. 20:58
5/13 anonim válasza:
Lehet jó pofizik, lehet csak segíteni akar jóindulatból és lehet, hogy tetszel is neki. Ha van pasid, akkor ne küldd neki a jeleket és észreveszi mi a helyzet.
6/13 A kérdező kommentje:
Miért fontos,hogy melyik ország?
2015. aug. 29. 21:00
7/13 anonim válasza:
Nekem egy férfi műszakvezetőm volt és nagyon közvetlen volt. Családos ember volt és nem meleg. Van olyan is, hogy csak merő jóindulatból kedves valaki.
Mert kíváncsi voltam melyik ország.
8/13 A kérdező kommentje:
Nincs pasim, 20 év van közöttünk!Lehet,hogy tetszik, de nem vonzódom hozzá,csak sokszor keresem munka közbe a szemmemel(unalmas a szalagmunka), ha meg a közelébe vagyok rá sem nézek.Ja, tudtommal nincs párja!
2015. aug. 29. 21:04
9/13 anonim válasza:
Biztosan tetszel is neki, nem lenne kötelező segítenie. Ha akarna kiszúrhatna veled. Ha nem hív el kávézni meg ilyesmi, nem keresi a társaságod, akkor nincs benn több szimpátiánál és jó fejségnél. Mert ugye azzal senki sem rendes aki nem szimpi neki.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, én is így gondoltam!Örülök, hogy szimpi vagyok neki, mert türelem kell hozzám.3 esetből 1x értem meg mit mond!
A munkámmal meg lehet elégedve
2015. aug. 29. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!