Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a pocakos pasik?
Jobb érzés őket megölelni mint egy vékonyt. És markolászni a hasukat. Csak én gondolom ezt?
Nem kamu,mielőtt írnák.
Jézusom, miféle emberek járnak ide?!
Én vagyok, aki azt írtam, h volt már 130 kg-os barátom.
Felnőtt ember létetekre ennyire korlátiltak és felszínesek vagytok. Nem hiszem el, hogy nem lehet elhinni, elfogadni, hogy másoknak nem az jön be, nem az izgatja szexuálisan mint amit a média nyom le a torkunkon.
Sportoló lévén volt csupa izom barátom is. Szerettem, így nyilván kívántam őt és a szex sem volt rossz. De ha csak a testét néztem semmi nem mozdult meg bennem. Viszont ha egy jóképű túlsúlyos pasit vizslatok, sokszor megmozdul bennem egy érzés, hogy de meg markolnám itt-ott.
Egész kamasz koromban azt hittem, valami baj van velem. Mindenki fujjogva reagált ha válaszolta arra, ki tetszik.
Aztán eljutottam az egyénfejlődés arra a pontjára, hogy pont le**@rom más mit gondol.
A 130 kg-os barátom 190cm volt. Egyetlen csókjától oda-vissza voltam. A kezem nem bírtam levenni róla. Kicsit izzadósabb volt mint más, de semmivel nem volt rosszabb a szex mint egy vékonyabb pasival. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!