Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha nekem a nagydarab kövér-izmos pocakos pasik tetszenek?
Normális. Én is ilyen vagyok, és mégis szeretnek a nők :)
Talán azért vonz, mert nem nézed ki egy "gebéből", hogy
meg tudna védeni.
Sok állatfajnál a nagyobb egyed a domináns.
#2-es válaszoló vagyok.
Amúgy én is hamarabb megnézek egy "nagydarab" férfit, mint egy rózsaszínpólós, ún. "pávát". Azoktól kiráz a hideg...
ízlések és pofonok....
és baj ha nekem, a feszes hasú és seggű, és eredeti szép formás közepes mellű, hosszú hajú, lányok tetszenek???
Nem baj?? akkor jó! :)
Érted???
Én is izmos, de kicsit pocakos vagyok és valóban sokaknak bejön ez a testalkat. Szerintem normális, mint az is ha valakinek a vékony férfiak jönnek be.
De ugye nem fiú vagy? :):)
Normális :) Mondjuk énis kövér vagyok a 171cm 85kilómmal... Ennek ellenére volt két magas, vékony párom (3, ill. fél évig) de hiába, a személyiségükbe voltam szerelmes, de testileg nem tudtak izgatni... Viszont jelenlegi párom a 185cm 103kg és vele élvezem az együttlétet, elfogadtuk egymást olyannak amilyenek vagyunk és még (számomra) jóképű is. Nemtudom, szerintem nekem azért jön be ez a típus mert ösztönösen úgy érzem, megtud védeni, ő speciel nagyon szeretetre vágyó énmeg kiélhetem rajta magam ölelés-szeretgetés ügyileg és nem zavarja. Nah, sokat tudnék róla áradozni mert vele megfogtam az Isten lábát de az már más témát érintene :)
A lényeg: normális dolog, nincs ezzel semmi baj, nem vagy egyedül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!