Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők mi a véleményetek a túlsúlyos, pocakos pasikról?
Kérdés, hogy mennyire túlsúlyos, mennyire pocakos, mert azért vannak fokozatok. Lehet valaki 90 kg-osan, vékonyan is petyhüdt testű, vagy 50 kilóval nehezebben testes, de nem petyhüdt hassal, meg van ugye, aki átlag testalkat lenne, de a sörhasa nagyobb, mint egy 3-as ikrekkel várandós 9 hónapos nő.
Szóval nem mindegy a mértéke, az arányok és hogy amúgy alkatilag mackós, vagy csak azért, mert csak arra képes, hogy megdöntse a "meddig tudok a fotelben dögleni és sörözni" rekordot, illetve a kor is számít, hiszen minél idősebb az ember, annál nehezebben tudja fenntartani az álomalkatot, hiszen lassul az anyagcsere, jobban rakódnak a dolgok.
Ha valaki ápolt és alkatilag mackós, nem kizáró ok, csak a lusta.
Egészségére, nincs bajom velük.
Kapcsolatba nem kezdenék, mert szeretek túrázni, menni, mászkálni amiben ő nem lehet partner, hisz kifullad, izzad, kényelmetlen neki.
Emellett, ha hegyet mászok, abszolút másodrangú a kaja, könnyű ételeket eszek (magvak, csoki, víz) és van, hogy reggeltől késő délutánig nem állok meg max egy kávéra a csúcson, vagy ilyesmi.
A túlsúlyos emberek zöménél viszont központi szerepet tölt be az evés, amit ő így nem tud kielégíteni - vagy visszakanyarodunk oda, hogy nem jön velem mászkálni.
A páromnak is van épphogy-pocakja, és szeret enni, de ha kirándulunk, akkor ő is úgy készül, hogy aznap max. este tudunk enni.
attól függ, hogy mennyi az a túlsúly. Meg hogy milyen magas 1 férfi. Pl. ha 170, akkor ducibbnak látszik, mintha mondjuk 195.
Nekem sokáig nem tetszettek. Amíg meg nem ismertem egyet, aki igazából a belső tulajdonságaival fogott meg.
Olyan jól esik hozzábújni :) és az a jó még benne, hogy én sem vagyok egy 40 kilós anorexiás és mégis egy törékeny nőnek érezhetem magam mellette! :)
(N/32)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!