Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők mi a véleményetek a túlsúlyos, pocakos pasikról?

Figyelt kérdés

2018. febr. 6. 19:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a kövér pasikat. Izgató ha van mit fogni.

Biszont többet számít az arca, a személyisége, humora.

2018. febr. 7. 00:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Kisebb súlyfelesleg, pocak nem lenne gond... egészen addig, amíg nincs "tokába foglalva" az illető arcberendezése, mert az már taszít. Van akinek ez 5 kiló plusznál jön, van, akinek csak 25-nél. Szerencse kérdése.
2018. febr. 7. 11:42
 13/16 anonim ***** válasza:
74%

Én imádom a mackós pasikat!

És ki nem állhatom az egyszálbél csontvázakat, akik csak karácsonyfadísznek jók.

Egy igazi FÉRFI minimum 100 kiló!

2018. febr. 7. 18:54
 14/16 anonim ***** válasza:
61%

"Én imádom a mackós pasikat!

És ki nem állhatom az egyszálbél csontvázakat, akik csak karácsonyfadísznek jók. "

Milyen jó, hogy a való életben nem csak ez a két véglet létezik...

2018. febr. 7. 20:22
 15/16 anonim ***** válasza:
60%

13-asnak igaza van!

Van a mackós pasikban valami, ami pl egy 50 kilós, szőke, rózsaszíninges menőmanóban nincs meg! :)

2018. febr. 7. 20:26
 16/16 rsturbo1981 válasza:

Nem kötekedés képpen, (a 9. kommentelőnek) ne általánosítsunk ,kemény fizikai munkát végzek, jó hegymászásba nem kezdenék, mert nem érdekel,

másik meg hogy megéhezik, reggel eszem 2db zsömlét és ,csak este 18-00-kor eszem legközelebb és normális adagot .Ja és antialkoholista vagyok és még is van pocakom 176cm magas vagyok tavasz,nyáron,ősz 90kg télen 100kg és ez így megy már kb 20 éve.

2018. febr. 13. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!