Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tetszenek a pocakos pasik?
Figyelt kérdés
Jobb érzés őket megölelni mint egy vékonyt. És markolászni a hasukat. Csak én gondolom ezt?
Nem kamu,mielőtt írnák.
2018. febr. 6. 23:19
2/25 anonim válasza:
Nem hinném. A csaj, akivel hétvégén voltam, szintén nem győzte mondogatni, h neki mennyire bejön. :D
3/25 anonim válasza:
Jó jó, ne strapáld magad. Még a végén elhiszem, hogy nem a szálkás, izmos, sportolt pasikára csorog a nunitok...
4/25 anonim válasza:
Csak neked. Ezt egy hajas pasi irta, nem no. Undirito a hashaj. Kamu. Pasi vagy.
5/25 anonim válasza:
Csak neked. ;))
Igaza van Legnek, ne általánosítsunk már.
Különben pici poci nem poci, de amikor lassan szülési fájdalmakat sejtett, hát az már nem vonzó sztem. :D
6/25 anonim válasza:
Minden nő hálás, ha legalább a feje árnyékban lehet a nyári melegekben.
31/f
7/25 anonim válasza:
Én is a pocakos pasikat szeretem. Volt már 130 kg-os barátom is.
8/25 anonim válasza:
Miért olyan meglepő ez? Sok lányt és fiút is ismerek akik boldog kapcsolatban élnek a nagy pocakos túlsulyos párjuk melett. Nem mindenkinek a testi adottságok a fontosak. Az idő előre haladtával, méginkább a háttérbe szorulnak a kinézeti problémák.
9/25 anonim válasza:
A pici pocak szexi, de csak ha nem sovány és görbe. Egyszer szexeltem ilyen pasival, olyan volt, mintha egy öreg bácsi lenne rajtam.
10/25 anonim válasza:
Nem szeretjuk a hajas pasikat. Hiaba reklamozod magad. Nem kell hizott pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!