Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit, aki eltart?
Cserébe azért, hogy gondoskodom róla. Főznék, mosnék, takarítanék.
Nem vágyom luxusra, nem kell költőpénz, nem is szeretnék sehova menni egyedül. Számomra tökéletesen kielégítő lenne, hogy otthon teszek-veszek.
Szociális fóbiám és különböző mentális betegségeim vannak, de ha nem kell emberek közé mennem, semmi bajom, nagyon jó társaság tudok lenni. Alkalmankénti kiruccanás persze belefér, de a napi szociális interakciók megbetegítenek. Járok egyetemre, de csak a levelezőt bírom a fenti okok miatt. Középiskolában is magántanuló voltam. Nem tudom elképzelni, hogy otthoni munkán kívül valaha bármit dolgozhatnék teljes munkaidőben.
Szerintem megfelelő lenne számomra az ilyen életforma.
(Járok pszichiáterhez, igyekeztem változtatni, gyógyszert is szedtem, de sajnos egyszerűen ilyen vagyok.)
20#
Nem, ott a kérdező erősen kihangsúlyozta, nem tud eltartani két embert. Valószínűleg nem is akar. Egyszerűen egy olyan nőt keres, aki olyan, mint anyuci, csak lehet vele dugni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!