Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit, aki eltart?
Cserébe azért, hogy gondoskodom róla. Főznék, mosnék, takarítanék.
Nem vágyom luxusra, nem kell költőpénz, nem is szeretnék sehova menni egyedül. Számomra tökéletesen kielégítő lenne, hogy otthon teszek-veszek.
Szociális fóbiám és különböző mentális betegségeim vannak, de ha nem kell emberek közé mennem, semmi bajom, nagyon jó társaság tudok lenni. Alkalmankénti kiruccanás persze belefér, de a napi szociális interakciók megbetegítenek. Járok egyetemre, de csak a levelezőt bírom a fenti okok miatt. Középiskolában is magántanuló voltam. Nem tudom elképzelni, hogy otthoni munkán kívül valaha bármit dolgozhatnék teljes munkaidőben.
Szerintem megfelelő lenne számomra az ilyen életforma.
(Járok pszichiáterhez, igyekeztem változtatni, gyógyszert is szedtem, de sajnos egyszerűen ilyen vagyok.)
Olyan introvertált férfit keress, aki maga sem igényli a társasági életet.
Ha kettesben jó társaság vagy és érzelmi biztonságot tudsz nyújtani, akkor tehát érzelmileg is gondoskodó vagy, akkor lesz olyan férfi aki értékelni fogja. Általában akinek nincs igénye a szociális életre társkereső okdalakon keresgélnek.
Kívánom, hogy meggyógyulj!
Ja, szóval irigyled az ő életüket, és te is közéjük szeretnél tartozni.
És szerinted ez a normális élet, hogy egy olyan világban, ahol már a nők is képesek eltartani saját magukat, te el akarod magad tartatni egy pasival, mert van egy-két betegséged?
Tanulj valami szakmát és dolgozz neten, légy vállalkozó, de ne a legkönnyebb utat válaszd.
Nincs neked semmi önbecsülésed, tartásod, erényed?
Célod, hogy valamit elérj az életben?
"légy vállalkozó" ??
És ez pontosan hogy segítene a problémán?
Sok otthonról végezhető munka van (pl. telefonos)
olyanokat keress :)
Igazából sok olyan férfi van, akinek az az álma, hogy találjon egy ilyen kiszolgáltatott, életképtelen nőt, aki teljes mértékben rá van utalva, ezért azt csinálhat vele, amit nem szégyell. Szégyenlősnek meg nem lehet őket mondani: testi-lelki bántalmazás, erőszak, korlátozás, stb. Azt kimondottan élveznéd, amikor elszigetel és korlátozza a szabadságod is.
Hajrá! Én drukkolok neked!
Legyél bejárónő... Full ugyanazt kellene csinálnod mint egy eltartó férj mellett, leszámítva, hogy itt még nem is kell beteg fétisekbe belemenned, és önálló lennél. Azt írtad, hogy nem szeretsz emberek között lenni - hát itt nem is lennél.
Sok sikert a problémáid leküzdéséhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!