Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek körülbelül hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek körülbelül hány százaléka az, aki 30 évesen szebb mint 20 évesen?

Figyelt kérdés

Most nem a kisugárzásra és a magabiztosságra gondolok, és nem is arra, hogy hány és milyen férfiak próbáltak meg akkor közeledni felé.

Most csak kizárólag a szépség és a külső vonzalomkeltő faktorok összességére vagyok kíváncsi. (Arc, test, fenék, cici, feszesség)

Én speciel nagyon kevés ilyet tudok, hogy valaki szebb lett 30 évesen mint 20 évesen volt. A sztárok közül talán Gillian Anderson (az X-akták első évadában 25 éves volt, és szerintem az ötödik évadban volt a legszebb)

2018. jan. 29. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
4%
Semennyi. A 30-as nők között rengeteg csinos nő van. De egy bombázó 34 éves nő és egy 21 éves középszerű csaj között kéne választanom akkor a kis csajt vinném mindig....
2018. jan. 30. 08:46
 62/65 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem a legtöbb nő. Magamból kiindulva, 20 évesen önbizalomhiányos, önmagát keresgélő majdnem-bakfislány voltam még, amúgy is későn érő típus vagyok, úgyhogy néztek kb 16-nak. Nem tudtam mi áll jól, nem tudtam hogy kezelni a figyelmet, fejet leszegve, össze nem illő cuccokban járkáltam, és a kutya se figyelt fel rám.

Ahogy idősebb lettem, tapasztaltabb, megjött az önbizalmam is, és ennél többet semmi se tehet rá az ember kisugárzására. Ma már nem próbálok megfelelni senkinek és semminek, úgy öltözöm ahogy tetszik, úgy élek, ahogy tetszik. Egyszerűen tudom magamról hogy jól nézek ki. Szerintem ez különböztet meg egy 30 évest egy 20 évestől, és ez a normális. Ha valakinek 20 évesen akkora élettapasztalata meg önbizalma van, az elég másra enged következtetni.

Az öregedésről meg... Meg se tudnák a legtöbben mondani hogy hány éves egy jó nő, csak az érdekelné őket hogy jól néz ki. Pláne ha semmi ránca nincs. Anyukám 55 évesen olyan jól néz ki hogy 30-as pasik bámulják az utcán.

Az a rész meg, hogy egy pasi jobban néz ki 30 évesen, mint 20... :D Akkor is ti éltek átlag 8-10 évvel kevesebbet.

2018. jan. 31. 21:45
 63/65 anonim ***** válasza:

Csak biológia faktorok alapján nem lehet dönteni, mert rengeteg egyéb dolog is belejátszik... a kisugárzást, magabiztosságot félretéve. Megtalálta-e a saját stílusát, a frizurát/hajszínt, ami jól áll neki, fejleszette-e a sminktudását. Ez mind beleszámít abba, mennyire látunk egy nőt szépnek.

Én pl. 29 leszek idén, jobban nézek ki, mint 20 évesen. Nekem kifejezetten babaarcom van, 20 évesen kb. 14nek néztek mindig. Volt egy elcseszett szemöldökszedésem (nem én estem neki, hanem kozmetikus rontotta el), kezdtem sminkelgetni, de még nem tudtam jól eldolgozni, nem tudtam, mi áll jól nekem, rossz volt a hajam. De 24-25 éves koromra értem el a "versenykinézetem", azt hiszem. Már látom, hogy minimálisan kezd petyhüdni a bőröm, az arcomon egyre feltűnőbb a bőrszínkülönbség annak ellenére, hogy kitartóan rendszeresen ápolom minőségi dolgokkal.

Mindenesetre többen próbálnak most ismerkedni velem, mint 20évesen, pedig akkor vékonyabb voltam.

2018. febr. 1. 11:48
 64/65 anonim ***** válasza:
0%

Az első válaszadó jót írt :D szakadtam :DDDDD

Mellesleg igaz az, hogy 30 éves korára az emberben már nem termelődik (annyi) növekedési hormon, és onnantól beindul az öregedés, a kopaszodás, az ősz hajszálak, az ízületi problémák, a narancsbőr. Elviekben a növekedés hormon pótlás meghosszabbítja a fiatalságot, de a végtelenségig ez se használható, plusz kvadrága is.

Minden más pedig csak önbecsapás: plasztika, púderezés, retus...

Ez nem hit kérdése, ezek a tények. Vitatkozni velük annyi, mint széllel szemben pisálni. Meg lehet próbálni, csak ne csodálkozzatok a végeredményen.

Na mindjárt jön a lepontozás, mert ez a szemétállat válaszadó le merészelte írni, hogy bizony a legszebb nő is ugyanúgy öregszik, mint a kevésbé szép nő. Nyomjátok bátran a piros kezeket, visszakapjátok mind, egy pindurkát se féljetek. Hátha a sok piros kéztől egyszer csak megfiatalodtok :DDDDDDDDDDDDDDDDDD LOL szánalomtenger

2018. okt. 28. 02:42
 65/65 anonim ***** válasza:

Mindenki öregszik, ez tény, viszont az is tény, hogy személy szerint én 30 éveimben szebb vagyok, mint 30 előtt voltam. Problémás a bőröm, ez azt jelenti, hogy kamaszként nagyon csúnyán pattanásosodtam, amikor dolgozni kezdtek a hormonok, úgy néztem ki, mint aki himlős kb., és ez a probléma a 20-as éveimre is kitolódott. Nem voltam szép. És mivel gyerekkoromban egészségügyi okokból az orvosok nem ajánlották a sportot, így edzetlen voltam és sovány, huszonévesen is sokat küzdöttem ezzel, nem éreztem jól így magam, hiába volt jó az étvágyam, semmi nem jött föl, sokáig kb. csont és bőr kinézetem volt, pedig simán megettem egy nagy tányér töltött káposztát kenyérrel, ha épp azt főztek a szüleim. Aztán a 28 évesen elkezdtem táncolni, rendeződött a testtartásom és a testsúlyom is kezdett normalizálódni, izmot szedtem fel, szép lett a testem, formája lett, lassacskán a hormonok is lecsillapodtak, így kisimult a bőröm, csökkentek a bőrhibák, szebb lett az arcom. A tánc adott egy jobb állóképességet, és idővel kevésnek bizonyult, így más sportot is be tudtam iktatni, ma már szinte minden nap sportolok valamit, és ez látszik az alakomon is.

Nem tudom, hogy mások milyen életmód mellett néznek ki úgy, ahogy, és hány évesen a legszebbek, én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, és azért vak nem vagyok, most jobban megnéznek, és több az elismerő tekintet vagy bók, mint a 20-as éveimben, és ezekből a visszajelzésekből én egyértelműen arra tudok következtetni, hogy most nézek ki jobban.

2018. okt. 28. 10:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!