Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek körülbelül hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek körülbelül hány százaléka az, aki 30 évesen szebb mint 20 évesen?

Figyelt kérdés

Most nem a kisugárzásra és a magabiztosságra gondolok, és nem is arra, hogy hány és milyen férfiak próbáltak meg akkor közeledni felé.

Most csak kizárólag a szépség és a külső vonzalomkeltő faktorok összességére vagyok kíváncsi. (Arc, test, fenék, cici, feszesség)

Én speciel nagyon kevés ilyet tudok, hogy valaki szebb lett 30 évesen mint 20 évesen volt. A sztárok közül talán Gillian Anderson (az X-akták első évadában 25 éves volt, és szerintem az ötödik évadban volt a legszebb)

2018. jan. 29. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
5%

#40, ha megházasodsz, akkor már nem válogathatsz, mert lesz házastársad, tehát az állításom megáll. Persze ha arra gondoltál, hogy majd mellette félrekacsingatsz, az más téma, ne aggódj, itt az is el van nézve, legalább nem lógnál ki a sorból.

Van párod, oké. Hurrá, hip-hip, meg ilyenek. És szerinted jó esély van rá, hogy közösen, együtt élitek le az életeteket. Minden ifjú házas pontosan ezt érzi. Aztán valahogy az ilyen örökké boldog és szerelmes házasokból 10 év után egymást maró-gyűlölő kényszerpárocskák és rossz házasok lesznek, akiket már csak az anyagiak és a gyerek tart össze.

Hogy honnét veszem? Csak onnét, hogy a párkapcsolatok, házasságok száma már jó ideje meredeken csökken (2011 óta), a válásoké, szakításoké pedig exponenciálisan nő. Vagy szerinted puszta véletlen, hogy a válás-szakítás témájú kérdések úgy 65%-át kiteszik eme kategóriának?

Szerintem ennyit arról, kettőnk közül melyikünk is él álomvilágban. A számok nem hazudnak. A többi az hitvita.

2018. jan. 29. 19:55
 42/65 anonim ***** válasza:
95%

"a te eseted meg mas teszta. Kover voltal, mostanra meg lefogytal tudatosan. Nem errol szol a kerdes"

Miért? Az volt a kérdés, ki az, aki szebb lett. A múltkor is beszólt nekem valaki, hogy ez extrém eset, ezt ne vegyük bele. De nem extrém. Nézzétek meg, mennyi az elhízott ember, közülük a gyerek. Az elhízás népbetegség, de ilyenkor ne számoljuk bele?

2018. jan. 29. 20:00
 43/65 anonim ***** válasza:
5%
Nem fogod fel, hogy nem vag ide? A genetikarol beszelunk, az, hogy te lefogytal, tudatossag volt.
2018. jan. 29. 20:03
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok tippelni, mert nagy eséllyel mellétrafálnék. Annyit tudok biztosan, hogy én jobban érzem magam a bőrömben most 30-on túl, mint 20 évesen. Nagyon pattanásos tini voltam, és ez még huszonéves koromra is problémát okozott. Most is előfordul, hogy vannak pattanásaim, de sokkal kevesebb, szóval kevésbé vagyok ragyás. Az alakom is jobb lett, 20 évesen nagyon vékony voltam, most van formám, és sikerült elérnem egy normál szintet, nem vagyok túlsúlyos, de már sovány sem.
2018. jan. 29. 20:04
 45/65 anonim ***** válasza:
94%

"A genetikarol beszelunk, az, hogy te lefogytal, tudatossag volt."

És? Most komolyan amiatt röhögitek ki a másikat, amit a gép dobott? Az is tudatos, hogy valaki használ fényvédőt, ami az öregedés 80%-áért felel. Hogy mennyit iszik, mit eszik, fogyaszt-e alkoholt, drogokat, cigizik-e, mennyi cukrot eszik... ha szolibaba lennék, tőlem sem kérnék el a személyimet.

Meg a kérdező egyszer írja, hogy arc, aztán test, fenék, cici, amin csak tudatosan lehet változtatni.

2018. jan. 29. 20:10
 46/65 anonim ***** válasza:
20%
30 évesen lógó mell és száraz hüvely 😃 Ez a klimax időszakában jön el,nem 30 évesen... Az emberek többsége huszonévesen néz ki a legjobban,egész életemben 4 olyan emberrel találkoztam akik jobban néztek ki 30 felett,abból 3 nő volt.
2018. jan. 29. 20:11
 47/65 anonim ***** válasza:
7%
#46, nem mondtam hogy ez egyből 30 évesen jellemző. Azt írtam, hogy előbb-utóbb eljő a korral, 40 évesen például már jó eséllyel. A menopauza az oka, ahogy mondod, nem más. Ahogy az se véletlen, hogy 40 év felett már egyre kevésbé javasolják a szülést.
2018. jan. 29. 20:15
 48/65 anonim ***** válasza:
0%
A POTENCIÁL nők esetében 20 évesen sokkal nagyobb mint 30 évesen. Az egy dolog hogy valaki jobban néz ki 30 évesen mint 20 évesen de az inkább a 20-as énje szégyene mint a 30-as énjének dicsérete. Ha valaki húsz évesen nem szőrtelenített csak hízott majd később adott magára az magyarázat lehet a jelenségre de olyan nincs hogy mindig igyekezett top formában lenni és ennek fényében 30 évesen több pasi közül válogathat mint 20 évesen...ugyan
2018. jan. 29. 20:19
 49/65 anonim ***** válasza:
42. Ez minden alfája és omegája.
2018. jan. 29. 20:19
 50/65 anonim ***** válasza:
94%
Hehe... én is röhögök ám a lógó mellen, csak pont azért, mert nekem 10 éves korom óta lóg. Soha a büdös életben nem állt peckesen... hehe... hehe... :(((((((((
2018. jan. 29. 20:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!