Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek körülbelül hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek körülbelül hány százaléka az, aki 30 évesen szebb mint 20 évesen?

Figyelt kérdés

Most nem a kisugárzásra és a magabiztosságra gondolok, és nem is arra, hogy hány és milyen férfiak próbáltak meg akkor közeledni felé.

Most csak kizárólag a szépség és a külső vonzalomkeltő faktorok összességére vagyok kíváncsi. (Arc, test, fenék, cici, feszesség)

Én speciel nagyon kevés ilyet tudok, hogy valaki szebb lett 30 évesen mint 20 évesen volt. A sztárok közül talán Gillian Anderson (az X-akták első évadában 25 éves volt, és szerintem az ötödik évadban volt a legszebb)

2018. jan. 29. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
13%

Értelme ugyan van, de itt nem lehet vagy nehezen lehet erre válaszolni.

Ki az ég csinálna ilyen statisztikát? :D

Egyébként én is azt mondom hogy fiatal ifjúkorában legszebb az ember. Bárki bármit mond.

2018. jan. 29. 18:44
 22/65 anonim ***** válasza:
33%
#21, én is ezt mondom. Akinek biológiából kettesnél jobb jegye van, az fel is tudja fogni. Akit meg nem érdekelt, hogy az a hülye tanár mit fecseg, és helyette Pokémon Gó-t pöntyörgetett az okosteldzsóján, annak úgyis hiába mondod, az csak a női bulvárszemétnek fog hinni.
2018. jan. 29. 18:46
 23/65 anonim ***** válasza:
0%
Pokémon Go? Ami alig két éve jött ki?
2018. jan. 29. 18:51
 24/65 anonim ***** válasza:
96%

Akkor kifejtem és válaszolok harmadjára is.

20 évesen 83 kg voltam, sminkelni nem tudtam, öltözködés terén is voltak hibák.

Hajam semmilyen színű volt, körmömet rágtam, stb.

26 évesen 58-60 kg körül voltam, sikerült rátalálnom egy szép színű hajfestékre, és addigra elérni vele egy hajszínt, amit tartok azóta is. Rövidebb, ízléses, szolid műkörmöt viselek, nőiesebb ruhákat hordok. Szerencsés bőröm van, mert nem igazán látszik az öregedés az arcomon, ahol személyit kérnek, mindenki néz nagyot, mert nem gondolják, hogy '88-as vagyok.

A súlyom az egyetlen, ami megindult most fölfelé, mivel a 3. babát várom.

(Az első gyerek után kezdtem el szépülni.)

2018. jan. 29. 18:56
 25/65 anonim ***** válasza:
16%

A Kérdező gondolom itt arra utalt, hogy nem szépítőszerekkel, hajfestékkel, műtestrészekkel, kenceficékkel, fotóboltos retussal meg hasonlókkal lett valaki szebb 30 évesen...

A súlyfelesleg leadása már mérvadóbb.

2018. jan. 29. 18:58
 26/65 anonim ***** válasza:
95%

20 évesen voltam kb 100 kg.

Most 30 évesen 65 kg. Illetve sportolok stb.

Több bókot kapok, többen udvarolnak.

Szóval ilyen esetben elő fordulhat.

2018. jan. 29. 19:08
 27/65 anonim ***** válasza:
24%
Nem ertem, akik szerint nokre jellemzo, de a ferfiakra nem. Oszinten, melyik ferfi nez ki jobban 20 evesen, mint 30 evesen? 20 evesen nem is mondhatjuk azt, hogy ferfi valaki, kisfiu, aki meg csak most kezd ferfiva valni. Noknel viszont mar 16 evesen is lehet valaki jo no.
2018. jan. 29. 19:12
 28/65 anonim ***** válasza:
19%
Minő meglepetés hogy itt mindenki csak szépül a korral. :D
2018. jan. 29. 19:12
 29/65 anonim ***** válasza:
21%

Csak hogy szemleltessem milyen is egy 20 eves fiu.

[link]

2018. jan. 29. 19:16
 30/65 anonim ***** válasza:
89%
Gondolkozzatok mar, 20 evesen a fiu meg ki sincs fejlodve, mint ferfi.
2018. jan. 29. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!