Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek körülbelül hány százaléka az, aki 30 évesen szebb mint 20 évesen?
Most nem a kisugárzásra és a magabiztosságra gondolok, és nem is arra, hogy hány és milyen férfiak próbáltak meg akkor közeledni felé.
Most csak kizárólag a szépség és a külső vonzalomkeltő faktorok összességére vagyok kíváncsi. (Arc, test, fenék, cici, feszesség)
Én speciel nagyon kevés ilyet tudok, hogy valaki szebb lett 30 évesen mint 20 évesen volt. A sztárok közül talán Gillian Anderson (az X-akták első évadában 25 éves volt, és szerintem az ötödik évadban volt a legszebb)
Értelme ugyan van, de itt nem lehet vagy nehezen lehet erre válaszolni.
Ki az ég csinálna ilyen statisztikát? :D
Egyébként én is azt mondom hogy fiatal ifjúkorában legszebb az ember. Bárki bármit mond.
Akkor kifejtem és válaszolok harmadjára is.
20 évesen 83 kg voltam, sminkelni nem tudtam, öltözködés terén is voltak hibák.
Hajam semmilyen színű volt, körmömet rágtam, stb.
26 évesen 58-60 kg körül voltam, sikerült rátalálnom egy szép színű hajfestékre, és addigra elérni vele egy hajszínt, amit tartok azóta is. Rövidebb, ízléses, szolid műkörmöt viselek, nőiesebb ruhákat hordok. Szerencsés bőröm van, mert nem igazán látszik az öregedés az arcomon, ahol személyit kérnek, mindenki néz nagyot, mert nem gondolják, hogy '88-as vagyok.
A súlyom az egyetlen, ami megindult most fölfelé, mivel a 3. babát várom.
(Az első gyerek után kezdtem el szépülni.)
A Kérdező gondolom itt arra utalt, hogy nem szépítőszerekkel, hajfestékkel, műtestrészekkel, kenceficékkel, fotóboltos retussal meg hasonlókkal lett valaki szebb 30 évesen...
A súlyfelesleg leadása már mérvadóbb.
20 évesen voltam kb 100 kg.
Most 30 évesen 65 kg. Illetve sportolok stb.
Több bókot kapok, többen udvarolnak.
Szóval ilyen esetben elő fordulhat.
Csak hogy szemleltessem milyen is egy 20 eves fiu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!