Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek körülbelül hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek körülbelül hány százaléka az, aki 30 évesen szebb mint 20 évesen?

Figyelt kérdés

Most nem a kisugárzásra és a magabiztosságra gondolok, és nem is arra, hogy hány és milyen férfiak próbáltak meg akkor közeledni felé.

Most csak kizárólag a szépség és a külső vonzalomkeltő faktorok összességére vagyok kíváncsi. (Arc, test, fenék, cici, feszesség)

Én speciel nagyon kevés ilyet tudok, hogy valaki szebb lett 30 évesen mint 20 évesen volt. A sztárok közül talán Gillian Anderson (az X-akták első évadában 25 éves volt, és szerintem az ötödik évadban volt a legszebb)

2018. jan. 29. 17:34
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
24%
Egy dolog állítani valamit, a valóság pedig egy másik dolog. De az anonimitás mögüli megtévesztés megint egy másik dolog. Akik azt állították, hogy 26-31 évesen szebbek, mint 20 évesen voltak, vállalják ezt képekkel is? És vállaljátok, hogy a földbe alázzunk, ahogy ti szoktátok a férfiakat, ha kiderül, hogy hazudoztok?
2018. jan. 29. 18:25
 12/65 anonim ***** válasza:
39%
Noknel ez nem jellemzo, viszont egy ferfi jobban nez ki 30 evesen altalaban, mint 20 evesen.
2018. jan. 29. 18:25
 13/65 anonim ***** válasza:
28%
Nőknél inkább jellemző,de 30%-nál több nem mondhatja el ezt magáról,férfiaknál kb 5%.
2018. jan. 29. 18:28
 14/65 anonim ***** válasza:
85%

30 év után öregedés megindul? :D sokkal korábban amúgy.

Az már a születésünk után megindul, hiszen folyamatos.

Ez a legjobb idézet:

"Az életben bekövetkezik az a pillanat, amikor rádöbbensz, hogy egy halálos betegséggel születtél, és ez az élet." /Jeanne Moreau/

Egyébként igen 25 után vannak jelei hogy az ember felnőttebb, nem zöldfülű ifjonc. Nincs olyan zsenge. A szervezet víztartalma fokozatosan csökken.

Kérdésedre válaszolva sztem az aki 20 évesen szép volt az 30 éves korára is szép marad,mivel genetika az egész, ha a súlyt nem nézzük és a izomgyarapodást.

2018. jan. 29. 18:30
 15/65 anonim ***** válasza:
10%

Azért írtam 30 évet, mert ez a nagy átlag. Az építő folyamatok 30 éves korig túlsúlyban vannak a lebontó folyamatokkal szemben, uszkve 30 éves korra a kettő kiegyenlítődik, és utána a lebontó folyamatok dominálnak. Az oka egyszerű: a növekedési hormon termelésének folyamatos csökkenése.

Szóval teljesen igaz, hogy egy nő 30 évesen nem lesz szebb, mint 20 évesen. A világ összes piros kezétől se. Lepontozni pedig én is tudok.

2018. jan. 29. 18:35
 16/65 anonim ***** válasza:
87%

Ez a komment után szerintem ha látnál minket, és egyet értenél, akkor is lealázás jönne, mert tele vagy gyűlölettel. (ezzel meg nem vagy egyedül.)

De én pl képpel is felvállalom, csak nem nyilvánosban...

2018. jan. 29. 18:39
 17/65 anonim ***** válasza:
79%
Mi értelme ennek a kérdésnek?
2018. jan. 29. 18:40
 18/65 A kérdező kommentje:

A férfiak azok valóban általában jobban néznek ki 30 évesen mint 20 évesen, és sokkal vonzóbbal is, ez tény. A férfiaknál inkább a 30 éves pasi vs. 40 éves pasi összehasonlítás lenne a releváns.

Amúgy én is kíváncsi lennék itt a sok nőre aki oly csúnya volt 20 évesen és oly szép lett így 30 felé közeledve és még csak nincs is a toppon. Egy női test gyönyöre, hamvassága, feszessége az a női formák kialakulása után van, tehát az ifjú korban. Az válaszoló nők többsége áltatná magát, vagy mire alapozza, hogy szebb mint 20 évesen? Arra, hogy Jóskapista vagy az anyukája azt mondta? Mert az nem túl megbízható forrás. A férfiak és a szeretteik mindig bókolnak a nőknek.

2018. jan. 29. 18:41
 19/65 anonim ***** válasza:
75%
Több nőt is ismerek, aki 30 évesen vonzóbb, mint 20 évesen. Ennek több oja is lehet.
2018. jan. 29. 18:42
 20/65 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 94 kilósan se a családom, se a férfiak nem bókoltak.
2018. jan. 29. 18:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!