Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lennék attól felszínes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lennék attól felszínes "rongy", mert "lecseréltem" egy sokkal jobbra?

Figyelt kérdés

Az exemmel gyalázatos volt már a kapcsolatunk. Alapból baráti szeretetből és szánalomból jöttem vele össze, azt hittem, hogy ő a lelki társam, de külsőre csúnya, és sz.emétládának éreztem volna magam, ha külsőségek miatt utasítom el, mert folyamatosan azzal jött, hogy tiszta szívéből szeret. A kapcsolat alatt érzelmileg zsarolt, bántott, csüngött rajtam, üvöltözött, mert miniszoknyát vettem fel nyáron, uszítani próbálta ellenem a családom, folyamatosan más férfiakat ócsárolt, aki jól nézett ki, azt leb..uzizta, stb.

Én teljesen befordultam, és alig mertem otthagyni, mert öngyilkossággal fenyegetett, heti szinten mondta el, hogy ha bennem is csalódik, akkor neki már vége, elveszíti minden hitét az emberekben.

Én közben megismerkedtem a mostani párommal, egyre többet beszélgettünk, beleszerettem nagyon hamar. Ő tényleg egy kedves, rendes férfi. Szakítottam az exemmel és összejöttem vele.

Ez 2 éve történt, de az exem még mindig zaklat, hogy mekkora hazudós, kétszínű rongy vagyok, mert azt mondtam, hogy nálam nem a külső az elsődleges, mégis egy ilyen alakkal jöttem össze. A mostani párom egy másik világ minden téren, ő külsőre is egy különösen jóképű férfi. Nem fogja fel az exem, hogy belsőre is pont annyira különb, mint ő, és még a páromat is zaklatja.

Itt az oldalon is sok hasonlót olvastam, sokan fikázzák a nőket, ha össze mernek jönni egy vonzó pasival. Mégis miért?

Én bánom, hogy akár szóba is álltam olyannal, aki nem is tetszik...

2018. jan. 24. 19:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%

Vissza kellett volna normálisan utasítani az exed anno, nem ilyen hülyeség két csinálni, hogy szánalom ól összejön i, meg hagyni magad zsarolni.

31/f

2018. jan. 24. 19:33
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Én megértelek, megpróbáltad vele, adtál neki esélyt, nem ment. Jól tetted, hogy kiléptél. Az már a saját lelki nyomora, hogy még mindig nem tudott rajta túllépni.
2018. jan. 24. 19:35
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Nem is normális dolog valakivel szánalomból összejönni, aki külsőre nem vonzó, azzal felesleges kapcsolatba kezdeni, soha nem lesz jó vége, akadnak talán kivételek,hogy idővel "széppé" válik az ember szemében az egyébként kevésbé vonzó egyén, de ahhoz olyan személyiség is kell, az exednek pedig messze nem olyan volt. Azt pedig azért mondja,hogy kétszínű hazudós rongy vagy, mert a mostani párodat nem ismeri, csak a külsejét látja, és a látottak alapján ítél. Egyébként "örülök",hogy sok ilyen zakkant, előnytelen külsővel megáldott férfi társam van, aki nem tud megbecsülni egy kapcsolatot, féltékenykedk,hisztizik,miattuk meg szépen elterjed,hogy a ronda önbizalom hiányos férfiakkal gáz van hosszú távon, csak lehúzzák az embert. Ezáltal még kevesebb esélye lesz annak,aki normálisan állna hozzá egy párkapcsolathoz.
2018. jan. 24. 19:35
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nos, messze nem csak a külsejével volt a baj.

Amúgy jellemző, ha az új partner jobban néz ki vagy több pénze van, akkor biztos azért lett otthagyva az ex. Az eszükbe sem jut, hogy más volt a probléma.

Ettől az alaktól nem tudom, mit vártál, hiszen a kapcsolatotok alatt is bántott, üvöltözött, zsarolt, stb.

Tiltsd le mindenhonnan és ne engedj többet a zsarolásnak, zaklatásnak.

2018. jan. 24. 19:36
 5/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagy hülyeség volt az egész, tanultam is belőle rendesen.
2018. jan. 24. 19:43
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkossággal fenyegetett...elég lassú módját választotta a halálnak,ha azóta még zaklat. :) Ennyit erről, öngyilkossággal való fenyegetőzés, nem más,mint érzelmi zsarolás. Ez is az a fajta figura, aki így-úgy öngyilkos lesz, közben ha csak elvágja késsel az ujját véletlen már pánikba van esve,hogy mennyi vért vesztett, úr isten! Aki valóban öngyilkos, az nem kürtöli a világgá,sokszor nem is látni rajta,hogy van valami problémája.
2018. jan. 24. 19:45
 7/15 anonim ***** válasza:
71%

" szánalomból jöttem vele össze"

Ne haragudj, de azért te is hitegetted.

Szerintem igazán itt nincs már kérdés, hiszen szakítottatok.

Azért remélem, hogy aki elolvassa, az levonja a tanulságot: szánalomból nem jövünk össze senkivel!

22/N

2018. jan. 24. 19:48
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Mi rosszat írtam,hogy le kellett pontozni? 3-as voltam.
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, bárki bármit mond, mindig is a külső a legfontosabb és a belső másodlagos,ezért aki nem néz ki jól az jobb, ha golyót röpít a fejébe. :D
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
9:Csodálatosan nem sikerült megérteni a lényeget....A külseje ellenére kapott esélyt, a belsejével voltak súlyos bajok.
2018. jan. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!