Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak nekem van ilyen rongy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem van ilyen rongy életem 25 éves korom felett férfiként, hogy 6 éve nincs párom (csak kegyetlen elutasítások), se barátok, és alig élnek már rokonaim?

Figyelt kérdés
Szinte mindenkim meghalt. Édesapámtól kezdve keresztapámig, unokatestvér, majd az összes nagyszülő. Temetésről temetésre jártam és ez annyira beleitta magát a személyiségembe, hogy mindenki kerül, látszik rajtam a szomorúság. Egyedül meg ne szeretek menni sehová, nem jó úgy. Ördögi kör.
2014. máj. 30. 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szomorú, hogy ez történt veled

a lányok biztos látják rajtad, hogy nincs jó kedved, és nem akarnak olyan faszival lenni, akinek szar kedve van, mert nekik is elbaasznád a kedvét

2014. máj. 30. 22:45
 2/12 A kérdező kommentje:
Tudom, ez egy ördögi kör. Pszichológust fogok felkeresni. De félek, nem segíthet, mert nem hiszek annyira magamban. Amikor annó fősulis voltam és édesapám meghalt, azt hittem, hogy majd a lányok segítenek, hogy túltegyem rajta magamat. Akkoriban naív voltam a lányokkal kapcsolatban, hittem nekik, hogy majd ők segítenek felejteni. De akkor jött a szomorú valóság, hogy savanyú, apátlan fiúval (nem tud már az apjától tanulni, nem tehetősek sem, szegények lettek)nem nagyon akartak kezdeni, ez pedig mélyebbre taszított. Bocsi, ha rátok zúdítom a szomorúságomat. Barátokat is nem lehet csak úgy szerezni, ha odaegyek, odakontárkodok hozzájuk és látom azokat a megvető tekinteteket, hogy ,,mit akar ez a hülye itt" kopjon le.
2014. máj. 30. 22:52
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem azt a barátkozós (érdekmentes) világot éljük.
2014. máj. 30. 22:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Amúgy az a titka, hogy ne másoktól várd a boldogságot.

Nem sokan szeretnék bevállalni azt a felelősséget, hogy folyamatosan fenntartsák a jókedvedet.

2014. máj. 30. 22:54
 5/12 anonim ***** válasza:

nem, de más nem panaszkodik

tenni is kell valamit egy csajért, nem fog az öledbe hullani

2014. máj. 30. 22:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Már nem teszek értük, nem küzdök. Ha jön és kellek egynek így ahogy vagyok, akkor jelzi és lehet valami. Ha nem, akkor maradok további életemben egyedül. Sok férfi agglegény marad, minden 3 vagy 4. Én ezeknek egyike leszek. Sajnálom kicsit magamat, lehet többet érdemeltem volna az élettől. De ez nem kívánságműsor.
2014. máj. 30. 23:00
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet írni mindenféle közhelyet, hogy majd jobb lesz meg fogd fel pozitívabban, de ilyen helyzetben tényleg nem egyszerű. Fiatal vagy, ki tudja 10 év múlva még mi lesz. :)

Először is keress valami hobbit, figyelemelterelésnek. Aztán ki tudja, hol kit ismersz meg.

24l

2014. máj. 30. 23:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Hüha, azért ez se semmi. Én 32 vagyok, nem is tudom mikor volt utóljára valakim, talán nálam is 6 éve, utánna semmi komoly. Nálam mindenki él, nagybátyjám, bátyjám, szüleim. Egyedül én se szeretek menni sehova, de ami azt illeti mostanában már társasággal se nagyon szeretek járkálni. Félretéve ezt az egésszet, nekem az a véleményem, hogy legkönnyebb változtatni ha már meglévő csapatokba jársz, mint például edzőterem, nyitott vagy az ottani emberekkel, kezdeményező vagy a beszédben és ők is megnyilnak. Uszni is el lehet járni, táncsuliba stb.
2014. máj. 30. 23:26
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, ezért nem veszem komolyan az itteni kommenteket, hogy ne keseredj el, majd neked is eljön az igazi, lesz párod stb. Mert a kommentek nagy része itt erről szól, a vigasztalásról. Holott a helyzet koránt sem ilyen egyszerű.
2014. máj. 30. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Először még sajnáltalak, majd továbbolvastam, és inkább csak szánalmas ez az egész. Mindenkit érnek nehéz dolgok, de aki nem tud továbblépni, az életképtelen. És ne várj szép szavakat, mert ha csak azt kapod, akkor azt hiszed így a jó, így mindenkitől szép szavakat kapsz, de akkor nem történik semmi. Ha meg inkább többen oltanak le, annál jobban lépni akarsz. Kivéve ha tényleg teljes szerencsétlenség vagy.
2014. máj. 30. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!