Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy csak egyszer voltam páwa göncben és máris bejöttem két kiscsajnak, míg amikor hétköznapi ruhákban vagyok alig van lány, aki észre venne?

Figyelt kérdés

2012. dec. 11. 16:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mert felszínesek meg sok igényli azt, hogy ápolt legyen a fiú.
2012. dec. 11. 16:06
 2/15 anonim ***** válasza:
Örülj neki,hogy most észrevettek.
2012. dec. 11. 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Milyen az a páva gönc? Tollas?
2012. dec. 11. 16:08
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja, de amúgy szegények vagyunk, csak egyszer vettem kíváncsiságból pár jó cuccot, de a többi ruhám hétköznapi, inkább nem hordom a páwa gúnyákat, mert mgé azt hiszik, hogy pénzes vagyok, de mióta unalmas, hétköznapi ruhákban járok, azóta ismét alig néznek meg. Elég szomorú, hogy megint a gazdagok vannak előnyben ezek szerint a lányoknál is.
2012. dec. 11. 16:10
 5/15 A kérdező kommentje:
Hát ezek a színes, drága, márkás göncök, amik a plázákban vannak. Majdnem szívrohamot kaptam, amikor megláttam mennyibe kerül egy páwa farmer meg egy páwa póló a többiről nem is beszélve.
2012. dec. 11. 16:11
 6/15 anonim ***** válasza:
lehet h az a ket csaj a hetkoznapi ruhaban is pont eszrevett volna..
2012. dec. 11. 16:18
 7/15 anonim ***** válasza:
Vicces vagy :-) Sajnos mostanság sokmindenkinél a kinézet a fontos, tisztelet a kivételnek, Én pl: nem tudom hogyan alakult ki bennem de nekem a fogakon van a hangsúly. :-) kicsit vicces, de próbálom korlátozni amikor beszélgetek mással hogy ne nézzem a száját és a fogakat :-)
2012. dec. 11. 16:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Remek, szóval, aki megteheti, mert szerencsés vagy eleget dolgozik érte és megteheti, hogy vesz magának divatos ruhákat az már páva?? Nevetséges.. Mióta lett cigi divatosan öltözködni és mióta kell a lányoknak szégyellni ha összejönnek valakivel, aki divatosan öltözik.. Mától minden pasihoz aki tetszik mennyek oda és kérdezzem meg tőle, hogy ne haragudj milyen márkájú a farmerod, mert ha márkás, akkor nem jöhetünk össze, nehogy pénzéhes ribancnak nézzenek.. Ez úgy tűnik megint egy minden nő pénzéhes engem meg sajnáljatok kérdés .. Gondolom, nem érdekelnek a normális válaszok, de ha mégis, akkor ha volt pénzed megvenni azokat a ruhákat, akkor hord nyugodtan.. A legtöbb ember szereti a divatot követni és nyilván egy divatos ruhában feltűnőbb az ember.. ettől függetlenül nem kéne szégyellned a többi ruhádat sem, ah mégis úgy érzed így kevesebb az esélyed próbálj meg olyan társaságban ismerkedni, ahol nem ez a lényeg.. Meg megpróbálhatnál nem a ruháiddal kitűnni hanem a személyiségeddel.. De tudom tudom, minden nő pénzéhes rongy és senkit nem érdekel a személyiség..blablabla..
2012. dec. 11. 16:20
 9/15 A kérdező kommentje:
Most mi van, hát én ezt tapasztaltam, hogy a ruha igen is sokat számít, elég volt egyszer megjelennem, máris jobban bejöttem a lányoknak, erről én nem tehetek, csak közlöm a tényeket.
2012. dec. 11. 16:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Nincs olyan szó, hogy páwa, tanuljátok már meg végre, csökött kis szarf*szúak.
2012. dec. 11. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!