Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Beházasodnál egy ilyen családba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beházasodnál egy ilyen családba?

Figyelt kérdés

A mentális beteg lányukat intézetbe adták,pedig otthon is lehetne ápolni, és adottak is a lehetőségek, nem túl idős (50-es éveik végén) járó szülők, 2 tehetős testvér. Valahogy olyan kegyetlennek érzem.

A bátyja a barátom és csak 5 hónapja vagyunk együtt.

2018. jan. 19. 17:52
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van, nem is ismertem még ilyen embert, de én akkor is úgy vagyok vele, hogy sokkal több mindent eltűrnék egy beteg embernek, mint annak aki szimplán sggfej és azért kibirhatatlan.És ugye ő (legalábbis gyakran) teljesen öntudatán van, rossz lehet neki is, lehet emészti magát,hogy miért vele történt ez, miért nem lehet normális élete,lehet magányos ott, hiányzik neki a családja, az ismerősei,nem tud kivel beszélgetni:-( Olyan szívtelennek tűnik ez.Amìg nem akar kárt tenni másokban,addig én biztosan otthon tartanám.
2018. jan. 20. 07:54
 22/36 anonim ***** válasza:
60%

Csak gondolod. 1-2 hónap múltán másképp gondolnád.

Nem szívtelen dolog JÓ SZAKEMBERRE bízni a dolgot. Ismétlem JÓ SZAKEMBERRE!

2018. jan. 20. 12:43
 23/36 anonim ***** válasza:
95%
De milyen helyen van? Mert nekem már 8 éve megvan a borderline diagnózisom, és terápiára járok, és annyi. Azt sem muszáj, hanem akarom. Bár nekem keverve van más betegségekkel.
2018. jan. 20. 12:50
 24/36 anonim ***** válasza:
0%
Olyan könnyű mások felett ítélkezni, amíg nem a te válladat nyomja az a teher...
2018. jan. 23. 14:41
 25/36 anonim ***** válasza:
93%

#21 Csak annyit, hogy diagnosztizált borderline vagyok.

Tényleg nem sokat értek hozzá, te szerencsétlen nyomorult sz**.

22/N

2018. jan. 23. 14:58
 26/36 anonim ***** válasza:

Utolsó látszik h valoban borderlin-od van....

Nekem rokonom intezetben van. Örülök, h ott van. mindenkit tönkretett maga korul. Idegeneket támadott meg stb. Az tud igazan velemenyt mondani, aki benne van. Akinek nincs tapasztalata az hallgasson.

2018. jan. 23. 19:08
 27/36 anonim ***** válasza:
Mivel a konkrét esetről nem tudok meg semmit pusztán abból, hogy a lány Borderlineos ezért csak általánosságban mondom, hogy én nem ítélem el az ilyesmit kapásból. Ha meg ott tombolna és mindenki lelki nyomorék lenne akkor meg az lenne a bajod, hidd el. Akkor azon tűnődnél, hogy miért hagyták, hogy a beteg gyerek ápolása miatt az egészségesek elkallódjanak? Miért hagyták, hogy a házasságuk rovására menjen? Mert gyakran megtörténik, hogy a szülők elhidegülnek egymástól, anyu nevelheti tovább egyedül a gyerekeket, apu meg egy magányos megtört ember lesz. Ha hagyják idáig fajulni a dolgokat akkor meg hirtelen mindenki nagyon okosan felteszi a kérdést, hogy de hát miért nem adták intézetbe a gyereket? Én inkább ezt tartom normálisnak, mint hogy emiatt menjen tönkre a többi ember is. Elég teher ez nekik így is, szerintem ne ítélkezz.
2018. jan. 23. 19:33
 28/36 anonim ***** válasza:

Milyen idős a lány?

Nem tudjuk, mennyire súlyos eset, itt is vannak ugye fokozatok. Van, aki teljesen jól elvan otthon, és van, aki mindenkit tönkretesz maga körül.

Ha lehet, kérdezd a barátodat a húgáról. Bár meglehet, nem szívesen beszél róla...

2018. jan. 25. 11:51
 29/36 anonim ***** válasza:

Soha,ez azért már sok. Nálunk is meg vannak az örökölhető nyavalyák,nem kell még ez is!

Nekem az egyik haverom exe borderline-os,azóta nem is tud nőkkel normális kapcsolatot kialakítani.

Belátom,nincsen tökéletes család,ahol csupa jót lehet örökölni kívül-belül,de ha valaki epilepsziára,down-kórra vagy egyéb skizo-dolgokra hajlamos,annak lapát.Vagy akinek fellelhető a családjában incestus.

2018. jan. 25. 12:03
 30/36 anonim ***** válasza:
Majd ha beteg leszel kiderül.
2018. jan. 25. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!