Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beházasodnátok egy olyan családba, akinek a múltja történelmi sötét időkre vezethető vissza?
Figyelt kérdés
Vagy járnátok vele,ha tudnátok és az egész világ tudná,hogy az ősei,( akik már nem élnek vagy nagyon öregek) mit tettek? Persze az illető a történt események után születetett.2015. aug. 2. 10:55
1/8 anonim válasza:
Pl nácik voltak az ősei? Húhaaaaaaa... Simán. Nem csak azért mert ő nem is tehet róla, hanem még érdekes is a családja története.
2/8 anonim válasza:
Ha úgy gondolom, hogy valakivel össze szeretnék házasodni akkor miatta gondolnám azt, és nem a családja miatt. Engem nem befolyásolna.
3/8 RRR válasza:
ki a bánatot érdekelne a családja
ő érdekel és nem a rokonsága
4/8 anonim válasza:
Na mesélj, neked mennyi felelősséged van abban,hogy 100 éve mit tettek a családtagjaid? Mert szerintem nulla.
5/8 anonim válasza:
Történelemmel foglalkozom és úgy gondolom, hogy senki sem fekete és fehér, arról meg pláne nem tehet valaki, hogy kik voltak a felmenői. Tehát nem okozna ez nekem gondot. Egyébként egyik ismerősömnek Ortutay Gyula volt a dédapja, de ettől ő még egy teljesen normális gondolkodású ember.
6/8 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki Báthory Erzsébet vagy Adolf Hitler vérvonalába tartozik, az ember lehet normális, értelmes, józan személyiség. Semmiben sem befolyásolna, ne röhögtess. Főleg, ha már jó 100-200 évvel ezelőtti eseményekről van szó. Igaz ugyan, hogy a házassággal a családját is elfogadom és az ő családja az enyém is lesz, de alapvetően ő az, akit választottam és ő az, aki mellett örökre lenni szeretnék, nem a nagyszülei.
7/8 anonim válasza:
csak akkor ha hasonlít ő is rájuk.Akkor igen,amúgy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!