Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hiszi mindenki azt, hogy sporttal minden testet szebbé lehet tenni?
6 éve rendszeresen sportolok. heti 5 edzés van. a versenyeken szép eredményeket érek el. ettől függetlenül nincs jó alakom.
a lábaim vastagok, a csípőm nem szép.mellem nincs. nem rég tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban. mindenki azt javasolta, hogy járjak el este futni.. mért nem lehet megérteni, hogy a futástól nem lesznek a vékonyak a lábak?sőt vastagabbak lesznek az izomtól. nem lehet mindenki jó alakja. mért kell mindenkit azzal basz.tatni, hogy járjon el futni?
Azért hiszik, mert a TV ezt sugallja, és biológia órán nem figyelnek. Én is milliószor írtam már le itt a gyakorikérdéseken is, hogy egy tévhit az, hogy ha X testrészt dolgoztatsz, akkor X testrészen nem lesz zsír. De lesz, csak izom is lesz alatta, ahogy te is tapasztalod. Ez van, nem szabad hinni a TV-nek.
Szerintem azt se hidd el a TV-nek, hogy csak a nagymellű vékonycombú lányok szépek. Ne akarj változtatni azon, ami vagy, mert csak az egész életedet görcsösen fogod leélni. Az, hogy csak a vékony nő szép, egy nagy hazugság, az igazi férfiak az igazi nőket szeretik.
azért mert ezeket a sportokat szeretem.
az aerobicban mi a jó? hol benne a küzdelem? a játék? az izgalom?
ne akard nekem bemesélni hogy ez izom. van rajtad felesleg bőven kislány. Sporttól meg csak akkor gyarapszik az izomtömeg, lesz vastag combod, ha közben rengeteget eszel.
Igenis lehetne szép alakod sportolástól, elhiszem hogy sokat mozogsz, de nem kellene ennyit zabálni.
mért nem érted meg, hogy azon a képen nem én vagyok?
fogalmam sincs ki az a lány.. de annak a lánynak egyáltalán nem az a probléma az alakjával mint nekem.
az én problámám az, hogy a mellem egy nagy nulla. a hasam izmos, de a combomról sehogy se megy le a háj, hiába mozgok csak egyre vastagabb lesz az izomtól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!