Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hiszi mindenki azt, hogy sporttal minden testet szebbé lehet tenni?
6 éve rendszeresen sportolok. heti 5 edzés van. a versenyeken szép eredményeket érek el. ettől függetlenül nincs jó alakom.
a lábaim vastagok, a csípőm nem szép.mellem nincs. nem rég tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban. mindenki azt javasolta, hogy járjak el este futni.. mért nem lehet megérteni, hogy a futástól nem lesznek a vékonyak a lábak?sőt vastagabbak lesznek az izomtól. nem lehet mindenki jó alakja. mért kell mindenkit azzal basz.tatni, hogy járjon el futni?
nem elvárás, kinek mi tetszik:) egyedül azt nem szeretem, amikor valaki tojik az egészre, és meg se próbálja..
egyébként mi lenne, ha kicsit nőiesebb sportokkal próbálkoznál, mondjuk aerobic?
14:28- az úszónők szerintem nem tehetnek arról, hogy széles a válluk, ez hülyeség, és egy kis sport nem árt meg senkinek, szerintem egy sportos test jobban mútat mind nőn, mind férfin.
Mellesleg mostanság sok pasi elég punnyadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!