Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hímneműek! Miért unalmaskodtok itt még mindig a magassággal?
Tényleg, tényleg azt hiszed, hogy azért nem jön össze a kapcsolat, mert 170 cm - mellékesen ez ku.vára nem alacsony- vagy?
Nem tudom felfogni.
Oké. Lehet, valakinek kizáró ok, ha alacsony a férfi. De ugyan, megéri egy ilyen nővel kezdeni? Nem. Akkor meg mit vesztesz ha egy ennyire felszínes csaj elutasít?
A közvetlen környezetemben én abszolút nem ezt látom. Több olyan párt is ismerek, ahol a nő bő egy fejjel magasabb a férfinél. A legtöbb esetben közel egymagasak.
A másik dolog (#19): hajlamosak vagyunk csak azt meglátni, amit akarunk. Ha zavar a magasságod, rágörcsölsz erre és csak magasabb embereket látsz magadnál.
Mint amikor nagyon akarsz gyereket és csak kismamák és gyerekes nők rohangálnak előtted. Vagy ha párkapcsolatot akarsz, akkor csak boldog párok jönnek veled szembe.
Ha szorongsz valami miatt, akkor nem látod reálisan a dolgokat.
Valamivel ugyan magasabb vagyok, de 170 és 175 között, nem is tudom pontosan mennyi, mert az iskolai kötelező méréseken kívül nem mértem.
Ezzel csak itt a gyakorin találkoztam, hogy mekkora probléma, ha egy férfi nincs 185 centi, viszont voltak már magasabb nőkkel komoly és kevésbé komoly kapcsolataim is, és az esetek nagy részében ők udvaroltak és kezdeményeztek.
Túl van ez misztifikálva.
Nincs ez túlmisztifikálva. Könyörgöm, aki kételkedik az egyszerűen regisztráljon fel kamu accounttal egy viszonylag népszerűbb és látogatottabb, de nem Tinder jellegű társkereső oldalra (randivonal, love.hu) és nézze meg, hogy mennyire jellemző, amikor a csajok 175-öt, de inkább 180-at adnak meg minimum magasságként. Vagy végezzen egy 10000 mintából álló felmérést fiatal (18 és 35 között) párokról, hogy közöttük hány pasi van 175 alatt (magyar átlag) egy-egy forgalmasabb fiatalok által látogatott helyen (bevásárlóközpont, kávézó, szórakozóhely, egyetem), ami viszonylag reprezentatív képet ad. Biztos van olyan csaj, aki lesz**ja a pasija magasságát, de ez kb. 2-5%-a a nőknek. A társkeresés számomra nem szarvasgomba- vagy gyémántvadászat, hogy ezt a szűk réteget megtaláljam, aki esetleg elfogad (és ekkor még csak a magasságról beszéltünk), hanem normális társkeresésre vágyok, mely során nem reménytelen szélmalomharcot kell vívnom. Mellesleg a 170 cm igenis qrvára alacsony. Egyetemista vagyok, rendszeresen utazok tömegközlekedéssel és többször megfigyeltem, hogy a Jégvarázs-os hátitáskát hordó kisiskolás 12-13 éves lánykák is 60-80%-ban gyakorlatilag olyan magasak, mint én. Az idősebb már tininek számító csajokról nem is beszélve. Sosem volt még barátnőm és két kezemen nem tudnám megszámolni, hány csaj mondta azt, hogy alacsony vagyok és nem kér belőlem (24 vagyok amúgy).
Talán még a +35-ös korosztálynál lenne esélyem (ha nem lennének kivétel nélkül kapcsolatban), mert minden egyes fiatal generáció már egyre csak magasabb és magasabb lesz.
"Viszont egyáltalán nem akkora probléma ez, hogy ne lehetne találni egy 160-170 centis lányt. Köztük is van mindenféle adottságú szépség, nem csak a magas lányok között."
Lehet találni, azzal nincs is baj. Annyi a probléma, hogy a pici lányok szerint is minimum 175, de inkább 180 centinél kezdődik a férfi.
Ha a magasság függvénye lenne a dolog, népszerű lennék a nőknél...ööö,sajna nem vagyok.
Unalmaskodni :D ez mindenesetre aranyos szó :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!