Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a hulyeseg a magassaggal kapcsolatban?
Miért hülyeség? Erre van igénye.
Nagyot kell domborítania egy 1,50-es pasinak, hogy egy 1,80-as nő felnézzen rá.
Nincsen benne semmi logika.
Ez csak ugyanolyan, mint hogy én sem bírnék hozzáérni egy teleszart zokni-formájú nőhöz...
A különbség abban van. hogy durván pénzelt feminista kampányok próbálják lenyomni a torkunkon a dagadt nőket, miközben az alacsony férfiak elfogadását nem érzik olyan égető szükségletnek.
Tudod #HeForShe van, #SheForHe nincsen. A nagy egyenlőség közepette kifelejtették...
Egyáltalán nem hülyeség. Magas családból származom, apukám 2 méter, a bátyám 15 évesen lett annyi. Én már 12 éves koromban is 175 centi körül voltam, és egyszerűen utáltam hogy magas vagyok. Próbáld meg elképzelni: amikor bemész az osztályba, és mindenki úgy két fejjel alacsonyabb mint te. A fiúk is. Ezért nem volt gimiig normális kapcsolatom...
Hogy egy nálam alacsonyabb sráccal járjak?! Nem, nem, nem, és nem. Soha. Csak úgy merüljünk bele. Mondjuk egy csók... hajoljak le a gyerekhez, vagy mi?!
Nem... sajnálom, de csak a magas fiúknak van esélye nálam, és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!