Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hímneműek! Miért unalmaskodtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hímneműek! Miért unalmaskodtok itt még mindig a magassággal?

Figyelt kérdés

Tényleg, tényleg azt hiszed, hogy azért nem jön össze a kapcsolat, mert 170 cm - mellékesen ez ku.vára nem alacsony- vagy?

Nem tudom felfogni.

2018. jan. 15. 22:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
És ha magas-vékony vagy, az is baj 😭
2018. jan. 15. 23:04
 12/29 anonim ***** válasza:
55%

Nonszensz, ahogy Móricka elképzeli. Annyiban igaza van Jaguárnak, hogy tessék felmenni férfiként egy társkeresőre, és nézegetni a női adatlapokat. Tényleg sok nőnél elvárás, hogy a férfi legalább 170 vagy 175 centi legyen, de láttam olyan adatlapot is, ahol 185 centi volt a minimum. A nő egyébként 158 centi volt. De említhetném a testtömeget is, abban sem szeretik egyes nők a kicsit. Ezzel persze nem mondom, hogy minden nő ilyen, és alacsony vagy sovány férfinak nem lehet párja, de a jelenség létezik.

Kérdező, megtetted esetleg, amit javasoltam? Próbáltál férfiként nőkre vadászni? Vagy csuoán egyetlen példából, a saját példádból képzeled magad párkapcsolati gurunak, és belerúgsz azokba, akiknek amúgy is bajuk van?

2018. jan. 15. 23:09
 13/29 anonim ***** válasza:
24%

Ordas nagy kamuzások vannak ezen az oldalon a témában,csupán azért,mert a nők szeretik magukat erkölcsi piedesztálra emelni.Közben meg ugyanolyan ösztönös ingerek alapján (is)működnek,mint bárki más. Ha alacsony vagy, a 90% már is kizárt a potenciális férfiak táborából és ezen semmilyen személyiség nem változtat,mert a test magasságát nem kompenzálja olyan mértékben semmi,mint amekkorát ront az első benyomáson.

A gond az álszenteskedéssel van,hogy fenntartják azt a látszatot,mint ha nem számítana,közben döntő tényező. Ha 4-5 alacsony férfi összegyűlik és elmondják a sok negatív tapasztalataikat,rögtön jön egy erkölcscsősz nő,aki megakarja magyarázni,hogy ne a szemüknek higgyenek,hanem neki.

2018. jan. 15. 23:12
 14/29 anonim ***** válasza:
16%

Ehhez képest mégis én lettem egyedül lepontozva itt, pedig én adtam a legértelmesebb választ.

Persze máris ki van forgatva minden szavam mert értelmezni sem nagyon tudják ám itt a mondatokat. A "többnyire" nem egyenlő azzal, hogy "csak". Szóval mielőtt f4szságokat kezdesz el ugatni, kedves 8-aska előbb tanulj már meg mondatot értelmezni b+.

A női átlagmagasság meg lehet, hogy 163 cm akikben benne van a nyugdíjas 145 cm-es nagymama is.

Én viszont azt látom, hogy 173 cm-es férfiként elsétál mellettem egy 8.-os iskolás csoport és a lányok fele 13-14 évesen minimum akkora mint én.

Mellesleg a lányok mondják, hogy náluk magasabb vagy jóval magasabb férfit akarnak. Nem tudom mit kell ezen fennakadni. Megint csak az van, hogy letagadjátok a teljesen tényszerű dolgokat.

Az meg kérdező, hogy a te párod alacsonyabb mint te az nem jelenti azt, hogy minden egyes nő az egész országban pontosan ugynúgy gondolkodik mint te.

2018. jan. 15. 23:30
 15/29 anonim ***** válasza:
78%
Szeretlek kérdező! Végre valaki észre veszi :D Nekem is szúrja a szemem mert nem gyengén érint a téma én ugyanis tini koromba irtó félénk voltam pont emiatt! Aztán megnőttem szépen lassan most 172 centi vagyok. Egyébként de ez alacsony! :) Hidd el manapság ez alacsony a férfinál esetleg az átlagos leg-leg-legalja! Mindenesetre rájöttem, hogy tényleg nem ezen múlik. Én állítólag helyes is vagyok de amíg nulla önbizalmam volt csak álmodoztam a lányokról. Aztán "felszedett" egy csaj, és szép lassan megjött az önbizalmam mert elhittem, hogy tetszhetek a lányoknak, persze több jel is volt utólag rájöttem. De valóban ez nem egy olyan durva dolog mint sokan hiszik, a jelenlegi barátnőm is magasabb nálam. Az exem akkora volt mint én. De kavartam már alacsonyabb lányokkal is, hát még ők sem panaszkodtak. Utoljára gimiben szóltak be a magasságom miatt, de akkor meg mindenért beszólnak. Azóta nem volt gond talán egy lány jegyezte meg, hogy magasabbnak gondolt vele nem is lett semmi, érdekes módon ő volt a legalacsonyabb lány akivel randiztam de mégis neki nem tetszettem érdekes... :D
2018. jan. 15. 23:54
 16/29 anonim ***** válasza:
76%

Deni Devito a luzer:

[link]

2018. jan. 16. 00:07
 17/29 anonim ***** válasza:
46%
Nőneműek! Miért unalmaskodtok itt még mindig a férfiak ócsárolásával, alázásával?
2018. jan. 16. 00:09
 18/29 anonim ***** válasza:
53%

Egyébként azt még hozzáteszem, hogy pont leszarom milyen magas vagyok. Meg nem is szoktam különböző okokra fogni olyan dolgokat amik tudatosan történnek az életemben.

Egyszerűen azt nem értem, hogy miért vagytok ilyen baromi képmutatóak (már megint).

Nincs azzal baj, hogy magasabb pasit akartok. Még azzal sincs, ha ezt leírjátok. De akkor amikor kikéritek magatoknak, hogy ez egyáltalán nem is számít már röhejes.

2018. jan. 16. 00:18
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha látnék ugyanilyen alacsony embereket nővel, akkor elhinném, hogy nem számít. De nem látok. Mellékesen a 170 cm qrvára alacsony. Én is annyi vagyok, és a férfiak 99%-a, a nők 60-70%-a magasabb nálam.
2018. jan. 16. 07:35
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha nő vag, nagyon megtömnélek.
2018. jan. 16. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!