Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hímneműek! Miért unalmaskodtok itt még mindig a magassággal?
Tényleg, tényleg azt hiszed, hogy azért nem jön össze a kapcsolat, mert 170 cm - mellékesen ez ku.vára nem alacsony- vagy?
Nem tudom felfogni.
Én 180 vagyok és nem érdekel a téma.
Nekem sem jön össze semmi. Nem ezen múlik.
De ezt ők nem fogják megérteni valószínűleg.:D
Én inkább azt mondom, hogy nem csak ezen múlik.
Ám 6 év alatt megszámolni sem tudnám mennyi lány írta itt bele az igénylistájába, hogy 180 cm+
Akkor ők mind kamuztak volna? Nehezen hiszem. Meg, ha szétnézel az utcán, többnyire magas srácok járkálnak barátnőstül a városban, nem 160-170 közötti férfiak. Manapság pedig elég nagyra is nőnek a lányok, többségük 170-175 cm között van és 95%-uk magasabb pasit akar magának akivel nyugodtan felvehet magassarkút is.
Szóval ugyanolyan hülyeség azt kijelenteni, hogy nem számít.
Általában értelmes kérdést teszek fel, de emellett már nem tudok szó nélkül elmenni.
Bántja a szemem.
Volt egy magassággal kapcsolatos kérdés (pár hete-hónapja), s odaírtam, hogy a párom is 168-9, én pár centivel magasabb nála. Mégis veszek fel magassarkút, ha úgy van.
Már rég nem abban a világban élünk, hogy annyira égő lenne ha néhány centivel magasabb a nő.
Meg szerintem (legalábbis nagyon remélem), hogy a nők ha pl megismernek valakit aki passzol hozzájuk, csak azért nem jönnek össze vele, mert nincs 180cm.
Nonszensz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!