Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Ellaposodott" a kapcsolatunk?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Ellaposodott" a kapcsolatunk? Vagy ezt mire véljem?

Figyelt kérdés
A párommal 2 éve vagyunk együtt de már sehová sem járunk. Még mielőtt valaki jönne azzal, h valami pénzéhes fruska vagyok,megnyugtatlm, h nem. Természetesen nem minden hétvégén gondolok csavargásra, de itt-ott egy kávézás-teázás beleférhetne egy kávézóban... Az egészben az a fura, h ha a haverja hívja őt ki (kb. Minden héten, v minden második héten), akkor vele megy. Bárhova is mennek, de megy. A hétvégén bevásárolni voltunk és mondtam, h meghívom őt kávézni. Erre jött, h de minek, otthon is ihatunk azt. Fél órát ültünk és beszélgettünk, amint megitta a kávéját, ő már menni akart.. Ez oké. Viszont a haverral órákat is kint van, miközben mindennap beszélnek egymással.. Nem vagyok a haverra féltékeny, de bem tartom fair-nek, h vele elmegy bàrhová, velem pedig alig, sőt, ha rajta múlna akkor ki se tenné a lábát a házból. Valami ötlet? :/ próbáltam vele beszélni erről normálisan de nem érti meg és az egészből az jön le neki, h elégedetlenkedek... hogy értessem meg vele, h mire is gondolok? :/
2018. jan. 15. 20:22
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Igen, én is pontosan ezt mondtam én is neki, h most ezzel zsarolni akar? Mert akkor elrontotta, ugyanis attól nem fogok másképp viselkedni. Ha elakar venni, akkor olyannak szeressen amilyen vagyok... Mert ez így nagyon ciki...
2018. jan. 16. 10:24
 12/12 anonim ***** válasza:
#9: tök jól csinálod. Pontosan így kell lépkedni "visszafele" a kommunikációban, ha látod, hogy a problémát nem tudjátok megbeszélni, akkor magáról a kommunikációról kell beszélni. Maradj ilyen strukturált és folytasd, amit csinálsz. Próbálj meg eljutni a párodhoz, talán el tudod találni azt a szintet, amire érdemben képes vagy hajlandó reagálni. Szerintem most a legfontosabb kérdés, hogy a párodat érdekli-e egyáltalán annyira a kapcsolat vagy te, hogy megpróbálja komolyan venni és megérteni a helyzetet.
2018. jan. 16. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!