Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet ez? Túl sokat látok bele ebbe a dologba?
Krónikus betegségem miatt elég gyakori vendék vagyok az orvosnál. Nálam nem sokkal idősebb, sármos, de inkább amolyan "jófej" doki. Házas.
Az utóbbi időkben gyakran kicsit mélyebbre sikerült a kommunikáció, mint ami feltétlen szükséges lett volna. Az orvos viselkedése mindig is közvetlen volt, néha túl közvetlen. Átkarolás, arc, kar megsimogatása pl, de legutóbb amikor megállt előttem, tök spontán a csípőmre tette a kezét, mielőtt a rendelőbe invitált -ilyesmik.
Aztán múlt héten, a következő találkozásunk előtt telefonált, hogy átadott egy kollegájának azzal, hogy ő nem tud többet tenni értem.
Nem akarok többet belelátni, mint amennyi, az én életem/lelkem is nyugodtabb volt addig, amíg "csak" betegnek éreztem magam.
A kórház gyakori vendégeként nem tudom elkerülni, hogy majd ne találkozzak vele, és nem tudom, hogy hogyan viselkedjek vele ezek után.
Simán lehet, hogy ő is rájött, hogy kicsit túl messzire ment, és visszahőkölt a dologtól.
Még ha nem is lenne felesége, akkor sem lenne etikus ez a fajta flört, így meg aztán duplán van veszítenivalója.
Köszönd meg a munkáját, járj az új dokihoz, de ha összefuttok, nem kell vele másképp viselkedned, mint eddig. Közvetlen, kedves. Nyilván a túl közvetlen közeledés megszűnik, de ennek szerintem te is csak örülhetsz.
De ne érezd kínosan magad. Volt néhány jó kis flörtöd, nem sérült senki, ennyi. :) Ettől még ugyanúgy lehettek jóban.
Valoszinüleg jobban megkedvelt, mint amennyire megengedhetne maganak. Mint szakmailag, mint erkölcsileg helyes döntest hozott azzal, hogy tovabbajanlott egy kollegajanak.
Nyilvan rosszul esik neked, es valoszinüleg ö is sajnalja, hogy ilyenek a körülmenyek, de ennek ez volt az egyetlen tisztesseges folytatasa.
Probalj ugy tekinteni ra innentöl, mint a korhaz barmelyik mas alkalmazottjara, akinek nem vagy a paciense. Köszönj neki es, ha erdeklödik, szamolj be (egeszsegedet illetö) hogyleted felöl. Mindkettötöknek egyszerübb, ha innentöl ezen a szinten maradtok.
Nem csak azert, de kivanom neked, hogy ne legyel oly gyakori latogatoja a korhaznak. Jobbulast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!