Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez? Túl sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez? Túl sokat látok bele ebbe a dologba?

Figyelt kérdés

Krónikus betegségem miatt elég gyakori vendék vagyok az orvosnál. Nálam nem sokkal idősebb, sármos, de inkább amolyan "jófej" doki. Házas.

Az utóbbi időkben gyakran kicsit mélyebbre sikerült a kommunikáció, mint ami feltétlen szükséges lett volna. Az orvos viselkedése mindig is közvetlen volt, néha túl közvetlen. Átkarolás, arc, kar megsimogatása pl, de legutóbb amikor megállt előttem, tök spontán a csípőmre tette a kezét, mielőtt a rendelőbe invitált -ilyesmik.

Aztán múlt héten, a következő találkozásunk előtt telefonált, hogy átadott egy kollegájának azzal, hogy ő nem tud többet tenni értem.

Nem akarok többet belelátni, mint amennyi, az én életem/lelkem is nyugodtabb volt addig, amíg "csak" betegnek éreztem magam.

A kórház gyakori vendégeként nem tudom elkerülni, hogy majd ne találkozzak vele, és nem tudom, hogy hogyan viselkedjek vele ezek után.

2018. jan. 15. 12:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet, hogy ő is rájött, hogy kicsit túl messzire ment, és visszahőkölt a dologtól.

Még ha nem is lenne felesége, akkor sem lenne etikus ez a fajta flört, így meg aztán duplán van veszítenivalója.

Köszönd meg a munkáját, járj az új dokihoz, de ha összefuttok, nem kell vele másképp viselkedned, mint eddig. Közvetlen, kedves. Nyilván a túl közvetlen közeledés megszűnik, de ennek szerintem te is csak örülhetsz.

De ne érezd kínosan magad. Volt néhány jó kis flörtöd, nem sérült senki, ennyi. :) Ettől még ugyanúgy lehettek jóban.

2018. jan. 15. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Legyél vele udvarias, kedves, de ne flörtölj vele, illetve ne legyél partner a flörtben!
2018. jan. 15. 12:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lelkileg eléggé megvisel az orvos-váltás, hiszen 15 éve ugyanahhoz az orvoshoz járok. Jártam.
2018. jan. 15. 13:44
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Valoszinüleg jobban megkedvelt, mint amennyire megengedhetne maganak. Mint szakmailag, mint erkölcsileg helyes döntest hozott azzal, hogy tovabbajanlott egy kollegajanak.

Nyilvan rosszul esik neked, es valoszinüleg ö is sajnalja, hogy ilyenek a körülmenyek, de ennek ez volt az egyetlen tisztesseges folytatasa.

Probalj ugy tekinteni ra innentöl, mint a korhaz barmelyik mas alkalmazottjara, akinek nem vagy a paciense. Köszönj neki es, ha erdeklödik, szamolj be (egeszsegedet illetö) hogyleted felöl. Mindkettötöknek egyszerübb, ha innentöl ezen a szinten maradtok.

Nem csak azert, de kivanom neked, hogy ne legyel oly gyakori latogatoja a korhaznak. Jobbulast!

2018. jan. 17. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyet értek a többiekkel. Végül is emberek vagyunk, ez normális hogy hosszú kapcsolatban megtetszik más is. Biztosan megkedvelt, de mivel szereti és ragaszkodik a feleségéhez - gondolom - ezért nem ért neki annyit az egész. Szerintem jó döntést hozott, te pedig próbáld meg őt elfelejteni. Remélem, hogy meggyógyulsz :)
2018. jan. 17. 13:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Nektek is köszönöm a válasz, mindegyik hasznos volt.
2018. jan. 18. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi újság kérdező, ott akkor vége lett a kis kalandnak vagy esetleg lett folytatása? Kiváncsi lennék rá.
2021. ápr. 2. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!