Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok aki sokat képzel a dologba vagy tényleg akar vmit? (bőv)
Van egy fiú. Egy iskolába járunk. Facen elkezdtünk beszélgetni,majd megbeszéltük h a suliba is találkozunk. Találkoztunk is... :) Ez így ment 1 párszor,egyszercsak megállított a folyosón és kérdezte h mizu stb. U.a-on a napon odajött hozzám ismét a folyosón :)
Tetszem neki, vagy mit akar?
régebben megkérdezte,h nem űlünk majd be vhova?Mondtam neki h igen és erre azt kérdezte h hozzon e vkit vagy legyünk csak ketten. Nem mertem azt írni h legyünk ketten,mert lehet nem is randit gondolt csak baráti beszélgetést...
Néha mégis olyan közömbösnek tartom a felém való hozzáállását.
Sztetek?
18L , a fiú 17
Köszönöm,csak olyan bizonytalan vagyok,mert tényleg elég furcsán viselkedik néha. Hogyan szerezhetnék több infót arról, hogy mit is gondol? Nem szeretnék rákérdezni,mert a saját bevallása szerint nem szereti az olyan lányokat akik nyomulnak és kérdezgetik afelől h mi a véleményed rólam stb?...
Vmi jó 5let kéne,mert nem szeretnék nyomulósnak tűnni
Kell hogy ennél egyértelműbb legyen?
Most már kezdem érteni, hogy lehet tényleg nem vette le a csaj detto ugyan ebben a helyzetben, miután 3x akartam találkozni vele, hogy mi van...
3-as vagyok, a csaj, akivel beszéltem, 1 hónap után bevágta, hogy közben felszedett egy másik srácot :D (Persze úgy, hogy már a f'szom kivolt az egésszel, és kiszedtem belőle, hogy akkor most lesz-e valami vagy sem, mert akkorra már tényleg a tököm tele volt)
Szóval nem hiszem, hogy én ne lettem volna egyértelmű :)
De miért nem írjátok le, érthetően pl így :
Szeretnélek jobban megismerni mert tetszel vagy vmiilyesmi
5 vagyok.
mert olyannál cikibb ha elutasítanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!