Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Heti 1x 2 órás nyelvórán...

Heti 1x 2 órás nyelvórán megtudnék tanulni oroszul 1 év alatt középfokúan szerintetek? Természetesen otthon sokat tanulnék, sokat fektetnék a dologba. A szorgalmammal nincs baj

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 21:25
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Persze. :) Az orosz nyelv az alapok jó lerakása és minimális tanári konzultáció mellett könnyedén tanulható egyedül is. Én személy szerint úgy mentem felsőfokúzni 3 éve, hogy élőben oroszul beszélni magamon kívül mást nem hallottam. Sok sikert!
2010. szept. 29. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Hát azért nem olyan persze. Igen intenzív munka és magolókészség kell hozzá. Hova sietsz? Rendes munkához kéne az a két év. Azért annyira nem egyszerű az az orosz, rengetegféle ragozást kell magolni.

Meg tudnék tanulni: igekötő és az ige közé ékelődött harmadik szó: 3 szóban írandó! Alsós tananyag.

2010. szept. 29. 23:10
 3/6 anonim ***** válasza:
49%
Ha otthon napi fél órát valóban rááldozol akkor meglehet:)
2010. szept. 29. 23:24
 4/6 anonim ***** válasza:

"Heti 1x 2 órás nyelvórán megtudnék tanulni oroszul 1 év alatt középfokúan szerintetek?"

Hát a nyelvórán semmiképpen nem, de ha otthon sokat dolgozol emellett, akkor igen.

Napi kb. 2 óra munkát kell belefektetni, hogy 1 év alatt meglegyen a középfok. Ez teljesen önállóan is sikerülhet, bár ha a nyelv alapjai nem világosak, akkor szükséged lehet nyelvtanár segítségére kezdetben, illetve a kiejtést is ajánlatos gyakorolni. Magánvéleményem az, hogy az orosz valahol az angol és német között van nehézségben.

2010. szept. 30. 00:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Persze! Én is valahogy így csináltam, és lazán meglett a rigó utca nyelvvizsga (vagy origo vagy minek hívják).

Szóval sok sikert!

2010. szept. 30. 14:00
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

idén érettségizem és ezzel szeretnék a későbbiekben foglalkozni, azért sietek.

2010. szept. 30. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!