Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az esküvőre?
@1 Szerintem arra gondolt, hogy bánatában ivott volna annyit, nem arra, hogy alkoholista. -.-'
Ezek a férfi-nő barátságok... kövezzetek meg, de soha semmi jó nem származik ebből.
Ha ennyire fontos, elmennék 1-2 órára és utána valami sürgős dolgom támadna.
Továbbá későbbiekre nézve én elgondolkodnék azon, hogy nem kínzom tovább magam és valamilyen módon megszakítanám a kapcsolatot. Soha nem fogsz tudni rendesen továbblépni, ha találkozgatsz vele.
Minek találkozgatsz olyannal, aki fájdalmat okoz neked? 😃
Ha már eddig fajult a dolog, akkor én már elmennék az esküvőre, a szertartásra, de az egyéb körítésben nem vennék részt. És ha van rá lehetőséged, akkor én megbeszélnem vele, hogy le kellene zárni a kapcsolatot köztetek, hogy minél hamarabb túljuthass rajta érzelmileg, és saját életet kezdhess.
Szerintem is az lett volna a legcélravezetőbb, ha megszakítod vele a kapcsolatot, de már késő bánat.
Így mondd azt, hogy elmész a lényegre, amíg ott házasságot kötnek,aztán menj haza, már ne bulizz ott velük.
22/N
Szerintem 1: elmész, de nem iszol sokat
2. nem mész el ( kitalálsz valamit), és otthon bánatodban leiszod magad. 3. nem mész el, és elfoglalod magad és nem iszol piát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!