Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmenjek az esküvőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek az esküvőre?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy egy volt munkatársam meghívott az esküvőjére. 3 éve van a pasijával. Nekem 2 évig volt a munkatársam és "legjobb barátom" csak az a baj hogy nekem mindig tetszett és ugye bele is szerettem a lányba. Nyílván nem lehet köztünk semmi (egyszer lehetett volna vmi- olyan helyzet volt). Havi 2-3x talizunk mióta nem egy helyen melozunk. Nem tudom hogy mit tegyek? Elmenjek az esküvőre vagy ne? Félek ha elmegyek akkor annyit iszom a lagziba hogy vmi hülyeséget csinálnék. Ha viszont nem megyek el azzal nagyon megbántanám :(
2018. jan. 15. 04:23
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

@1 Szerintem arra gondolt, hogy bánatában ivott volna annyit, nem arra, hogy alkoholista. -.-'

Ezek a férfi-nő barátságok... kövezzetek meg, de soha semmi jó nem származik ebből.

Ha ennyire fontos, elmennék 1-2 órára és utána valami sürgős dolgom támadna.

Továbbá későbbiekre nézve én elgondolkodnék azon, hogy nem kínzom tovább magam és valamilyen módon megszakítanám a kapcsolatot. Soha nem fogsz tudni rendesen továbblépni, ha találkozgatsz vele.

2018. jan. 15. 06:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Minek találkozgatsz olyannal, aki fájdalmat okoz neked? 😃

Ha már eddig fajult a dolog, akkor én már elmennék az esküvőre, a szertartásra, de az egyéb körítésben nem vennék részt. És ha van rá lehetőséged, akkor én megbeszélnem vele, hogy le kellene zárni a kapcsolatot köztetek, hogy minél hamarabb túljuthass rajta érzelmileg, és saját életet kezdhess.

2018. jan. 15. 07:18
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Igen, már rég meg kellett volna mondanod. Egyenesen megmondtam volna, hogy érzek és kész.
2018. jan. 15. 07:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is az lett volna a legcélravezetőbb, ha megszakítod vele a kapcsolatot, de már késő bánat.

Így mondd azt, hogy elmész a lényegre, amíg ott házasságot kötnek,aztán menj haza, már ne bulizz ott velük.

22/N

2018. jan. 15. 07:49
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem 1: elmész, de nem iszol sokat

2. nem mész el ( kitalálsz valamit), és otthon bánatodban leiszod magad. 3. nem mész el, és elfoglalod magad és nem iszol piát.

2018. jan. 15. 08:41
 6/6 anonim ***** válasza:
" Félek ha elmegyek akkor annyit iszom a lagziba hogy vmi hülyeséget csinálnék. "- szerintem ez a nagyobb probléma, nem az, hogy menj,, vagy ne menj, - mármint az esküvőre. Orvoshoz mindenképp.
2018. jan. 16. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!