Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenjek az esküvőre?
3,5 évig voltunk együtt az exemmel. Most szombaton lesz az esküvője és a mi családunkat is meghívták. Szerintetek nem lesz kellemetlen a szituáció? (A barátnőjén látszik hogy nem nagyon csíp.)
Köszönöm a válaszokat!
Én nem mennék.
Kellemetlen neked is, neki is, a menyasszonyának meg főleg.
Valamivel kimenteném magam, vagy akár őszintén is.
Nyilván azért hívtak meg, mert megmaradt a jó viszony, nem?
Ha kényelmetlennek találod a szitut, akkor a lagzit hagyjátok ki, és csak a szertartásra menjetek el.
Én meghívtam az exemet a barátnőjével együtt, eljöttek, jól érezték magukat, de mi tizenéve jóban vagyunk.
Ha a barátnője nem csíp, az nem a te dolgod, nekik kellett volna egyeztetni a vendéglistát.
A helyedben a szertartásra mindenképpen elmennék. A lagziba csak akkor, ha nekem is lenne új párom és ő is jönne.
*A barátnőjének vigyél valami apróságot,
Úgy érted, annak, aki szombattól FELESÉG lesz.
Nagy illetlenség lenne, a nászajándékot a pár EGYÜTT kapja, külön semilyen okból nem illik ajándékozni. Még akkor se, ha pl. a menyasszonnyal még nem találkoztál, csak a vőlegénnyel vagy jóban, akkor sem a vőlegény kapja az ajándékot, hanem együtt.
Köszönöm mindenkinek.
Jobban belegondolva és se örülnék ha a vőlegényem exe ott lenne, úgyhogy kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!