Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell valakit finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell valakit finoman visszautasítani, anélkül, hogy megbántanám az illetőt? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel néhány hónapja ismerkedtünk meg, de nem titkolja, hogy szimpatikusnak talál. Volt pár randira hívási kísérlete, de eddig mindig nemet mondtam. A legutóbb viszont belementem mert láttam, hogy nagyon próbálkozik. De ez nekem inkább csak olyan "baráti találka" jellegű, ő viszont tuti, hogy nagyon komolyan veszi. Hogyan tudnám neki elmagyarázni, hogy nagyon aranyos meg minden, de nem akarok kapcsolatot. Nem vele van a baj, inkább csak magamat nem érzem alkalmasnak egy kapcsolatra. Félek, hogy megbántom. Igazából jobbat érdemelne nálam. Kérlek segítsetek, nem tudom hogy mit tegyek! :(

(21L)

2018. jan. 14. 15:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
"Édes/kedves vagy, de nem állok készen egy kapcsolatra" ennyi.
2018. jan. 14. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Nyilván mivel nem olyan régóta ismered, nem egy életre szóló barátot vesztesz, akkor sem, ha azt mondod neki, hogy: "ne haragudj de nekem ez nem megy, kész". Ez a jobbat érdemel, meg nem állok készen duma, te is tudod, hogy önámítás. Valami miatt nem kell neked, lehet a kémia hiányzik vagy valami más. Olyan nincs, hogy valaki kedves vonzódsz is hozzá és mégse adsz neki esélyt. Te nem akarsz ezzel a pasival lenni és jogod van ezt megmondani neki. Semmi értelme még több kínos randit letolni vele, ez nem fog változni. Légy vele őszinte és meg fogsz könnyebbülni. Ne próbáld finomítani. Ha normális ember, meg fogja érteni akkor is, ha te is normálisan mondod, ha meg nem, akkor bárhogy finomítod akkor is el fog küldeni a francba. Ez tapasztalat. Egy idő után minél többet randizol rá fogsz jönni, hogy jobb rögtön őszintén az elején lezárni ha nem megy. A többség jól fogadja, van aki meg sosem érti meg, hogy attól, hogy egyszer elmentél vele randizni még nem kötelező járnod is vele.
2018. jan. 14. 16:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi idő alatt már lehet azt gondolja, hogy szórakoztál vele. Az első meghíváskor kommunikáld le, ha tudod, hogy most egyáltalán nem akarsz kapcsolatot legközelebb.

31/f

2018. jan. 14. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:
52%
Menj el a randira és otr személyesen mondd el, hogy úgy tartod korrektnek, ha személyesen mondod el ezt, hogy ne higyje azt, hogy csak játszol vele. Ezután mondhatod a fenn leírtakat. ;)
2018. jan. 14. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!