Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell valakit finoman visszautasítani, anélkül, hogy megbántanám az illetőt? (Többi lent)
Van egy pasi, akivel néhány hónapja ismerkedtünk meg, de nem titkolja, hogy szimpatikusnak talál. Volt pár randira hívási kísérlete, de eddig mindig nemet mondtam. A legutóbb viszont belementem mert láttam, hogy nagyon próbálkozik. De ez nekem inkább csak olyan "baráti találka" jellegű, ő viszont tuti, hogy nagyon komolyan veszi. Hogyan tudnám neki elmagyarázni, hogy nagyon aranyos meg minden, de nem akarok kapcsolatot. Nem vele van a baj, inkább csak magamat nem érzem alkalmasnak egy kapcsolatra. Félek, hogy megbántom. Igazából jobbat érdemelne nálam. Kérlek segítsetek, nem tudom hogy mit tegyek! :(
(21L)
Ennyi idő alatt már lehet azt gondolja, hogy szórakoztál vele. Az első meghíváskor kommunikáld le, ha tudod, hogy most egyáltalán nem akarsz kapcsolatot legközelebb.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!