Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell valakit finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell valakit finoman visszautasítani, anélkül, hogy megbántanám az illetőt? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel néhány hónapja ismerkedtünk meg, de nem titkolja, hogy szimpatikusnak talál. Volt pár randira hívási kísérlete, de eddig mindig nemet mondtam. A legutóbb viszont belementem mert láttam, hogy nagyon próbálkozik. De ez nekem inkább csak olyan "baráti találka" jellegű, ő viszont tuti, hogy nagyon komolyan veszi. Hogyan tudnám neki elmagyarázni, hogy nagyon aranyos meg minden, de nem akarok kapcsolatot. Nem vele van a baj, inkább csak magamat nem érzem alkalmasnak egy kapcsolatra. Félek, hogy megbántom. Igazából jobbat érdemelne nálam. Kérlek segítsetek, nem tudom hogy mit tegyek! :(

(21L)

2018. jan. 14. 15:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Kb. ugyan így.
2018. jan. 14. 16:02
 2/14 A kérdező kommentje:
De nem fogja azt gondolni, hogy csak játszadozom vele? :/
2018. jan. 14. 16:04
 3/14 anonim ***** válasza:
57%
Szia, hiba volt belemenned a találkozóba, ha nem akarsz tőle semmit, sajnálom a srácot. Legközelebb gondolkozz előtte, most már nincs igazán jó megoldás, viselkedj távolságtartóan, és mondd el őszintén, hogy neked ő csak barát, viszont ne várd el azt, hogy ezt ő el is fogadja, azaz készülj fel rá, hogy nem akar barátságot köztetek. A legtöbb férfi számára hihetetlenül nehéz, sokszor lehetetlen a váltás a vonzódásból a barátságba, hiszen ekkor a férfiasságukban kérdőjeleződnek meg, ezért ilyenkor inkább megszakítanak minden kapcsolatot. Talán könnyebb a helyzet, ha előtte is barátok voltatok, viszont ekkor sem garantált, hogy újra azok tudtok lenni.
2018. jan. 14. 16:06
 4/14 anonim ***** válasza:
39%
Mi ez a hülyeség? Nem vagyok alkalmas egy kapcsolatra meg jobbat érdemel... miből gondod ezt? Miért Te döntöd el, hogy nem vagy elég jó ennek a pasinak? Ha nincs bajod a sráccal, miért ne próbálnátok meg? Ismerd meg, érezzétek jól magatokat, aztán majd meglátod. Nem arról van szó, hogy az esküvőtöket szervezzétek rögtön, de mi bajod lesz egy randitól? Miért nem becsülöd meg, hogy udvarol neked valaki?
2018. jan. 14. 16:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Most hogy mondod, igazad van 2-es válaszoló. Csak láttam annyira hajt meg teper, úgy voltam vele, nem gondoltam arra, hogy ezzel rosszat teszek neki. Sosem volt még kapcsolatom, ezért elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Csak reménykedni merek, hogy nem fog megsértődni....:(
2018. jan. 14. 16:11
 6/14 anonim ***** válasza:
Nem akarok ráderőltetni semmit, de személy szerint utálom ezt a kifogást. Ne te döntsd el, hogy másnak mi a jó, képes eldönteni maga, és csak a kis önbizalmad miatt ne hagyj ki egy lehetőséget. Mellette tudod fejleszteni magad. Ha ő úgy gondolja, hogy jó vagy, élvezd, add önmagad.
2018. jan. 14. 16:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Becsülöm én, csak nem tartom magamat érdemesnek rá. Szép sem vagyok, meg okos sem. Igazából nem is tudom, mi tetszik neki bennem, de abban biztos vagyok, hogy csalódna bennem, ha a barátnője lennék vagy valami
2018. jan. 14. 16:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok, azt még elfelejtettem mondani, hogy ha így is gondolod, kérlek akkor se hozd elő ezt a "nem érzem magam alkalmasnak egy kapcsolatra" dolgot, hiszen ezzel csak feleslegesen reményt keltesz szegény srácban, azt fogja hinni, hogy tetszik neked, csak kéreted magad.
2018. jan. 14. 16:15
 9/14 anonim ***** válasza:
58%

Egy randi semmilyen kötelezettséget nem jelent. Ha nem megy el a randira valaki, akkor honnan a fenéből tudná, hogy akar-e többet a másiktól? :)

Nehogy már a kérdező érezze magát rosszul, csak mert nem akar valakivel járni!

Mondd el neki, hogy nem akarsz vele kapcsolatot. Ha ezen megsértődik, az az ő dolga.

2018. jan. 14. 16:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Föl van adva a lecke :S
2018. jan. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!