Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy adjam a párom tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a párom tudtára anélkül, hogy kellemetlen helyzetbe hoznám, vagy megbántanám?

Figyelt kérdés
A barátom körmei elég hosszúak, ami számomra kissé ápolatlan hatást kelt. Egyébként nem az, de ez akkor is zavar. Még egy hete sem vagyunk együtt, szóval nem igazán tudom, hogyan hívhatnám fel erre a figyelmét anélkül, hogy kellemetlen legyen.
2016. okt. 18. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Hát ha én igazán szerelmes lennék valakibe, tőlem még rózsaszínre lakkozott műkörme is lehetne. Még azt is szeretném benne.

20l

2016. okt. 18. 21:54
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, csak így mivel nagy, könnyen bemegy alá a kosz, és nap végére már néha olyan. Ami azért egy kicsit zavar
2016. okt. 18. 21:56
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
És? Fogadd el. Jó az a kosz ott.
2016. okt. 18. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 ezt te se gondoltad komolyan :D Engem meg szeressenek akkor is, ha kiderül, hogy sorozatgyilkos vagyok és ő lesz a következő. De hát el kell fogadnia, jó az úgy, nem?
2016. okt. 18. 23:16
 5/9 A kérdező kommentje:
Jó azért ne már, egy pasinak legyenek már kicsik a körmei :D
2016. okt. 18. 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Szimolan mondd meg neki, h "wow, neked eleg hosszuak a kormeid, mindig karcol amikor hozzamersz, van rovidebb verzio?"
2016. okt. 19. 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Minden embernek szíve joga, hogy eldöntse mit csinál a testével. Ha a hosszú körmöt szereti, akkor fogadd el így . Ha egyébként ápolt, nincs ezzel gond.

Fordított helyzetben mit tennél, ha ő kritizálná a körmöd, hajad, stb. mert szerinte így a megfelelő?

2016. okt. 19. 06:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Igazad van, de még egy hete sem vagytok együtt basszus :) Lehet épp most akarja levágni. Ha meg csak azért vágja le mert téged zavar, akkor sosem jössz rá , hogy esetleg igénytelen. Tudom nem ugyanaz, de ez kb olyan mintha neked már időpontot lenne gyantára a jövő hétre és már kicsit szőrös vagy ő meg megjegyzi, hogy szőrteleníthetnél. Érted ?:D
2016. okt. 19. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:

mondjuk ha koszos az már tényleg gusztustalan. :D

az én barátomnak is hosszú az egyik kezén, mert gitározáshoz kell neki. én mindig mondogatom hogy mennyire nem tetszik, dehát nem akar megválni tőle.

ha semmi funkciója nincs a hosszú körmének, akkor szerintem mondhatod neki, hogy neked jobban tetszik ha rövid. max azt mondja hogy nem.

2016. okt. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!