Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nem lenne kellemetlen számotokra az első együttlét a szüz barátnőtökkel?
"Fiúk, nem lenne kellemetlen számotokra az első együttlét a szüz barátnőtökkel?"
Az, hogy valaki szűz vagy sem, az nagyon kicsit befolyásolja azt, hogy kellemetlen lenne-e vagy sem.
"jobban megbecsültök egy lányt akinek ti voltatok az egyetlenek mint egy olyan lányt aki szanaszét van b**zva?"
Erre csak annyit mondanék, hogy szüzesség nem becsület kérdése, attól mert valaki szűz, nem lesz kicsit sem jobb ember attól aki már nem az.
*nem megbecsülés kérdése
Első voltam.
Három barátnőm volt,mind a három szűz volt és természetesen semmi kellemetlen nem volt az első együttlétekben sem,sőt szerintem eszméletlenül jó érzés az ,ha valakinek te vagy az első.
Még azt sem mondanám,hogy az első alkalomból adódó tapasztalatlanság mindig érezhető.A feleségemnek is én voltam az első,de bizony ő az első együttlétünk alkalmával úgy "lerendezett",hogy szinte én éreztem magamat kezdő tacskónak.
Hát. Ha szűz lenne azzal az lenne a baj, hogy én is az vagyok, így a "most mi a fenét kellene csinálni???" lenne a fejemben.
De a másik véglet sem igazán vonz, sőt.
A legjobb ha volt neki 1-2, csak ne túl "jók", mert én biztos nem fogom hozni a "szintet".
Nem voltam még szűz lánnyal, szóval nem tudom. Valószínűleg nem lenne vele semmi bajom.
A második kérdésre meg azt mondanám, hogy kicsit be lennék parázva ha én vagyok az első... Nehogy x év múlva kitalálja nekem, hogy nem "élt még eleget" és otthagyjon, hogy "szétb**zathassa" magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!