Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el? Egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el? Egyáltalán mondjam el? Kicsit kellemetlen.

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kicsit több, mint 2 hete találkozgatunk, és nagyon szimpatikus. Úgy tűnik, én is bejövök neki. A kellemetlen a szituációban az, hogy aki bemutatott neki, azzal egy buliban "kavarodtunk össze", és nála kötöttem ki, de végül nem feküdtem le vele. Azóta nem is akarok tőle semmit, ha találkozunk beszélünk, ennyi. A mostani srác komolyan érdekel. Felhozzam a témát vagy inkább ne? Nem szeretném, ha a haverja mesélné el neki.
2016. júl. 13. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem történt semmi, akkor miről akarnál beszélni?
2016. júl. 13. 00:56
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

A pasik hagy dumáljanak csak nyugodtan. Ha netán felszáll egy pletyka, azt tagadod, ennyit tehetsz. Ha pedig a komoly pasi a másiknak hisz és ennyivel "elrémiszti" tőled őt, akkor az a csávó annyit is ért.

esetleg ha komolyabbra fordul a dolog vele, 3-4 hónap múlva, akkor felvetheted, és elmondod neki. de egyébként tényleg. Mit is mondasz el neki, ha nem történt semmi? :)

2016. júl. 13. 01:00
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Ő is tudja, hogy nem teázni ment fel.
2016. júl. 13. 01:01
 4/6 anonim ***** válasza:
De csókoloztatok, nem?
2016. júl. 13. 03:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, csókolóztunk.
2016. júl. 13. 21:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Rákérdezett, hogy honnan ismerem. Elmondtam neki, megköszönte. :D Szerencsére semmi nem változott.
2016. júl. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!