Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy kellemetlen illatú a lehelete?
Majd többször is rá fog gyújtani... Mondd meg neki, hogy nem szereted ha rágyújt és utána kellemetlen a lehelete. Vagy szokjon le vagy add ki az útját a kis mocsoknak :D
(Nem ám, ez csak vicc)
Kapjon be egy rágót és jobb lesz. Vagy gyújts rá te is :)
Kenyértörés... na persze... nehogy már egy cigaretta miatt szakítsanak, ezt te sem gondoltad komolyan...
Bajeg milyen emberek vannak...
Szerintem a rágó nem segít, hisz a ruhája, a haja, a bőre is bűzlik tőle, nemcsak a szája.
Lehet bunkó vagyok, de addig is tartana a kapcsolatunk, amikor rágyújtana. Nálam eleve kizáró ok a dohányzás. Lehet akármilyen jó pasi, kedves stb. akkor sem kéne, ha dohányzik. Napi 4 dobozzal szívnak el mellettem a családban. Pont elég attól fuldokolni, nemhogy még a párom is... A szagától is rosszul vagyok.
Szerintem joga van minden nem dohányzónak, hogy ne mérgezzék mások, legyen az családtag vagy idegen. Bizonyára hallottatok már róla, hogy a passzív dohányosokban nagyobb kárt okoz a dohányfüst, mint aki ténylegesen szívja...Még a háziállatok tüdejére is káros.
Tehát...nézd drágám...engem nagyon zavar, hogy dohányzol. Tudod, hogy én nem dohányzom és rögtön észreveszem bárkin, hogy füstölt. A te illatodat szeretném érezni, nem a büdös cigiét. Megtennéd a kedvemért, hogy elhagyod a saját érdekedben is, míg teljesen rabja nem leszel? Arról nem is beszélve, mennyi pénzt megspórolnál vele...
Köszi a lepontozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!