Annyira kellemetlen. Hogy mondjam meg neki?
Semmi okod ezen rágódni...
Szerintem nem illik "jelentkezni", hogy valaki keresztszülő akar lenni. A szülők döntsék el, a ti felelősségetek és ezt neki is el kell fogadni.
Ugyanezeket elmondhatod neki is, amit ide írtál. Ha valóban a barátnőd, akkor megérti és elfogadja a döntésed.
Ezt neki is mond el, persze finoman ha megakarod tartani mint barátnőd.
Mert ezt teljes mértékben te rontottad el. Ilyet felelőtlenül nem ígérgetünk, mert mondtad volna azt: "Még nem tudom kik lesznek a keresztszülők, hisz még mégsem született."
Teljesen jogosan érezheti megsértve magát, hogy mégsem ő lesz. Annak ellenére sem, hogy abszolút nem érdemelné meg.
Na, akkor ezt írd meg neki. Hogy: "Utóbbi időben sajnos eltávolodtunk egymástól, és mivel te már úgy is több gyermek kereszt anyja vagy, a barátnőmnek meg aki végig mellettem volt ez lesz az első. Így őt választottam gyermekem keresztanyjának."
Ne akarjon már ebből sportot űzni, hogy életében hány gyermek keresztanyja lehet. Mert az nem egészsége, mert a kereszt szülőség azért némi felelősséggel is jár. Esetében meg nem hiszem túl sokat törődne velük, ha már a barátnőjével sem teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!