Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm többször hozott kellemetlen helyzetbe, olyan dologgal, hogy felhív telefonon és előjel nélkül kihangosítja a telefont a barátai előtt és elvárja hogy beszélgessek velük, ő ezt viccesnek gondolja. De ha felhozom, folyt lent?
..felhozom hogy ez engem zavar, akkor ő akad ki. Mit tehetnék?
Volt hogy a mamájával kellett beszélnem 20 percen keresztül, mert random oda adta neki a telefont. A mamája meg azt hitte hogy valami másik fia vagyok.. Nem tudom hogyan beszéljem meg vele, mert ha elmondom mi bánt, folyton felkapja a vizet. 2 hete kint van Hollandiában, és 2 hét múlva jön haza, talán a testközelség hiánya is problémát okozhat. Nem, nem fogunk elválni mielőtt jönne a kijelentés, nem nem kell vicceskedve beírni csak azért is. Normális véleményeket, gondolatokat várnék. Köszönöm
Ez a lány agyilag még mindig egy egysejtű szintjén van.
Nem kötelezhet senki, hogy egy kislánnyal járj!
Ha nem érti amit mondasz neki, akkor szakíts vele és majd ha felnő újból beszélgettek, ennyi.
Ha többedjére sem ért a nyugodt, szép szóból (márpedig elmondásod szerint nem ért), akkor MENEKÜLJ!!
Tudod milyen fantasztikus, kínos helyzeteket tartogathat így számodra még az élet hosszú távon?
De persze ha az a cél, hogy ebből írj egy tanulmányt, egy regényt, egy kabarét, akkor hajrá.
Hát, ha nem szakítasz e miatt, akkor várjál... hátha kinövi.
Másokkal is ilyen tréfás, vagy csak neked van fenntartva ez?
20 perc alatt hogy nem tisztáztad a kedves mamával, hogy te ki is vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!