Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha egy nő többször hozzám ér?
Figyelt kérdés
Munkatársamról van szó. Már legalább háromszor hozzáért a fenekemhez mikor elment mögöttem, ennyi véletlen már szerintem nincs. Másik eset mikor beszélgettem egyik munkatársammal odajött hozzánk végig simította a vállamtól az alkaromig a kezemet és azt mondta, hogy hozzám jött. Volt olyan is mikor elment mellettem és összesimultunk. Ezek jelentenek valamit? Egyébként van neki pasija.2016. máj. 21. 22:07
1/10 anonim válasza:
Lehet, hogy semmit nem jelent, csak ő alapból ilyen közvetlen az emberekkel. Az meg, hogy hozzád ér, amiatt is lehet, mert szűk a hely... :-)
2/10 anonim válasza:
Biztos hogy szúrni akar veled! Hát már háromszor hozzád ért!
3/10 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy szúrni akar veled?
2016. máj. 21. 22:53
4/10 anonim válasza:
Hűha, hogy mi az, hogy szúrni akar veled? Hmm, hmm, hmm. Dugni, kefélni, basz.ni, kúrni, stb. Nem szúrtál még soha, hogy nem tudod?
5/10 A kérdező kommentje:
De, csak én nem így ismerem.
2016. máj. 21. 22:57
7/10 A kérdező kommentje:
25
2016. máj. 21. 23:00
8/10 anonim válasza:
Akkor elég nagy vagy már. Kiábrándítalak. Semmit nem jelent. Az ég világon semmit. Tudom, hogy azt akartad hallani most itt tőlünk, hogy azért ér hozzád, mert fel akar szedni, de nem tartom valószínűnek, hogy így lenne.
Ha még is, kívánom, hogy legyetek boldogok!
9/10 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. Egyébként hidegen hagy, hogy mit akar tőlem, mert boldog párkapcsolatban élek. Csak néha már idegesítő. Csak kíváncsi voltam a véleményekre.
2016. máj. 21. 23:14
10/10 anonim válasza:
ilyen volt nekemis. Örökké hozzámért véletlenül, de nem akart ennél többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!