Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám a leghatékonyabb módon visszautasítani/lekoptatni a nyomulós férfiakat?
Legyél bunkó, nevesd ki őket, legyél látványosan érdektelen, vagy ha egyik sem működik,marad a nyilvános megalázás.
Aki nem ért a szép szóból, azzal nem kell finomkodni.
Mondd neki, hogy ha nem koccol le, elkiabálod ezt:
"Hé, emberek, egy ismerős mondta, hogy kicsi a pötse ennek a srácnak és impotens is." Nem tudom miért nyomul ezerrel rám, valaki nem sajnálná meg?"
Igen, az a baj velem, hogy nem tudok bunkó lenni senkivel, csak ritka esetekben. De akkor meg azt hiszik, hogy egy beképzelt p.csa vagyok, bár az még mindig jobb...
Mekkora szöveg... :D Majd tuti megpróbálom bejátszani.
Köszi az eddigi tanácsokat.
Szerintem a #3-as szövegét semmiképp se próbáld ki "éles" helyzetben. Ha valakit le akarsz koptatni, akkor nem a legjobb, ha elkezdesz poénkodni, mert azt az esetek 99%-ában bátorításnak értelmezzük.
Egy kedves, de határozott "bocsi, de nem akarok semmit sem tőled" bőven megteszi...
Nem is egyszerre az egészet! :D
Akkor van baj,ha egy picit is engedsz. Az elejétől fogva,a legapróbb dologra is nemet kell mondani.
Ezt próbáltad már?
"Ne haragudj, nem érdekel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!