Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látsz az alábbi képen?
Kérlek csak őszintén, ez az oldal amúgy is névtelen, és írd oda légyszíves, hogy tudomásod szerint hetero-homo vagy egyéb szexuális beállítottsággal rendelkezel.
egy nő testének egy részét
hetero
kke
majd adsz valami magyarázatot, hogy ki miért ezt/azt látta? mire utal ez? :)
két hermafrodita szerintem "hermafordítva"
16/L biszex
Két, nő-kacsacsőrű emlős hibrid létforma egy Bokros Lajos maszkot szaggat szét, melleik közt pillangó lebeg, eközben a gravitáció hatására két döglött cerkófmajom zuhan a föld felé.
26/F, hetero
Hú köszönöm a sok választ, sajnos nem tudom kiértékelni az egyes észrevételeket, mivel nem vagyok pszichológus, sem pszichiáter, vagy ilyesmi.Belinkelem az oldalt, ahol találtam:
Igazából csak kíváncsi voltam, hogy ki mit vél látni a képen, ugyanis elsőre férfinak láttam a két személyt, azt hiszem, de később egyre inkább nőnek....leginkább a Frédi és Béniből Vilmára emlékeztetett a két figura, így a teszt alapján homoszexuális lennék, erről viszont nem tudok, mert tudtommal heteroszexuális vagyok :DDD...Így aztán kíváncsi voltam, hogy ki mit lát a képen, de úgy látom, hogy egy csomó heteroszexuális is nőket vél látni rajta.Mondjuk ha nem olvastam volna a leírást mellette, akkor lehet, hogy soha nem is ismertem vna föl két személyt benne....állítólag ez egy komoly teszt, amit alkalmaznak is, de hát úgy tűnik, hogy egyértelmű következtetést nem lehet levonni belőle :)
25/F (heteroszexuális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!