Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit látsz az alábbi képen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit látsz az alábbi képen?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek csak őszintén, ez az oldal amúgy is névtelen, és írd oda légyszíves, hogy tudomásod szerint hetero-homo vagy egyéb szexuális beállítottsággal rendelkezel.

2010. jún. 5. 01:28
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

rorsek

angliát látom meleg vagyok

2010. jún. 5. 07:45
 32/58 anonim ***** válasza:
két csimpánzmama mos, a felső sarkakba meg a két kis csimpánz de komolyan :D hetero
2010. jún. 5. 08:06
 33/58 anonim ***** válasza:

két dinó (sztem t-rex) beragadt az lábbal az iszapba, és a csökevényes mellső lábaikkal megpróbálnak elkapni egy pillangót :D a fejük mellett valami mérges gáz terjeng, alattuk meg azok a csizmafélék biztos faágak :D

na akkor én mivagyok doktorúr? :D

15/L hetero

2010. jún. 5. 08:07
 34/58 anonim ***** válasza:
Medencecsontot. Vagy ha más szemmel nézem, akkor két ember áll egymással szemben és egy bográcsot fognak. (24/L leszbikus)
2010. jún. 5. 08:20
 35/58 anonim ***** válasza:
Ez amúgy gonosz dolog, mert mellük és kukacuk is van... :D (utolsó)
2010. jún. 5. 08:24
 36/58 anonim ***** válasza:

Én látom ahogy két mellplasztikázott férfi fülbekúr egy dagadt masnis nőt, miközben kétoldalt embriók lógnak le.

Még nem tudom milyen vagyok.

2010. jún. 5. 08:38
 37/58 anonim válasza:

Drága kérdező!

Én 22 éves lány vagyok, eleitől fogva heteroszexuális, és a képen két nőt látok. Volt ismerősöm, aki járt pszichológushoz, de csak annyit ért el vele, hogy jól lehúzta anyagilag. Ezen kívül nem szeretem, ha ilyen gagyi tesztek alapján akarnak sztereotípizálni. Nyugodtan olthatsz, ha akarsz. A tanulmányaim mellett részt vettem az egyetem mentálhigiénés programjában (annak ellenére, hogy diploma után határban sem fogok vele foglalkozni, mert műszaki szakra járok), és ha jól emlékszem, a tanár azt mondta, hogy ezek a tesztek csupán arra jók, hogy egy irányelvet adjanak. Kirakod ezt a képet, 20 nőből 18 két nőt lát rajta, akkor mindegyik homoszexuális???

Üdv

2010. jún. 5. 08:41
 38/58 anonim ***** válasza:

két csirke ebédel, köztük egy pillangó

oldalt valami lógó mókusok >.<

2010. jún. 5. 08:47
 39/58 anonim ***** válasza:

08:41-nek!

Ez egyébként attól is függ, milyen pszichológushoz járt a barátnőd.

Fontos, hogy jót találjon. Mindenkinek másra van szüksége. Egyébként ez nem feltétlenül egy "gagyi" teszt, mivel rengeteg emberen megcsinálták már, és ezekből az információkból levonva írják meg a jellemzést.

Továbbá a kérdezőnek mondom, hogy itt nincs olyan, hogy valamit "KELL" látni benne... Nem KELL semmit látni benne, ez nem egy irányított foglalkozás, hogy megmondod, hogy mi az, ami a képen van.

Egyébként a színét is érdemes lenne megmutatni, mivel ezen a képen van 2 darab vörös folt is.

Én egyébként 2 darab majmot láttam rajta, amint éppen lekvárt főznek.

22/F hetero

2010. jún. 5. 09:08
 40/58 anonim ***** válasza:
Megfejtettem!!! ha hunyorítva nézel rá akkor olyan mintha egy ördög éppen nyúlna feléd mind a két kezével.naggyon durva
2010. jún. 5. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!