Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látsz az alábbi képen?
Figyelt kérdés
Kérlek csak őszintén, ez az oldal amúgy is névtelen, és írd oda légyszíves, hogy tudomásod szerint hetero-homo vagy egyéb szexuális beállítottsággal rendelkezel.
2010. jún. 5. 01:28
1/58 anonim válasza:
egy 4lábú állatot, ami a hasán fekszik. heteroszexuális vagyok.
18/L
2/58 A kérdező kommentje:
Jah, és ez nem valami poén akar lenni, hanem komoly kérdés, egyébként meg ha valaki ismeri a tesztet,amiből való a kép, akkor NE írja ide be a lehetséges megoldásokat, ill. a teszt nevét :)
2010. jún. 5. 01:30
3/58 A kérdező kommentje:
1:30
:O
erre a megoldásra nem tér ki a teszt leírása xD érdekes.....:)
2010. jún. 5. 01:31
5/58 anonim válasza:
Egy nagyon kopott állapotban lévő medencecsontot, és két csökevényes combcsontot :/
Szerintem túl sok leletet néztem mára...
6/58 anonim válasza:
Egy Rorschach-ábrát.
F/24 (hetero)
7/58 StephanieXx válasza:
szerintem is medencecsont
hetero lány 19
8/58 anonim válasza:
én 1 csirke seggét látom benne a két lábával.. felette a teste ami igazából lehet 2 kiskacsa ami közrefog 1 pillangót:D fent 2oldalt pedig a gyomor vagy valami bélizé... én ezt látom..:D ez igy mit jelent? 19/L
9/58 anonim válasza:
ez egy elütött kutya kitört lábakkal,őszintén.és ironikusan masni van a fején.
19/L.Hetero.
10/58 anonim válasza:
hát akkor én mivagyok?!?! :D:D:D "az első"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!