Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit látsz az alábbi képen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit látsz az alábbi képen?

Figyelt kérdés

[link]

Kérlek csak őszintén, ez az oldal amúgy is névtelen, és írd oda légyszíves, hogy tudomásod szerint hetero-homo vagy egyéb szexuális beállítottsággal rendelkezel.

2010. jún. 5. 01:28
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:

Ket idosebb holgy vaszekszik valamin. Mindkettonek ugyanaz kell. Piacon vannak.

36f/hetero

2010. jún. 5. 02:01
 22/58 A kérdező kommentje:
Mondjuk én valóban inkább férfiaknak láttam a személyeket, és valóban heteroszexuális vagyok, bár elsőre én is inkább valami medencecsontra gondoltam....arra meg a leírásban nem szerepel válasz.....de ha csontot látok akkor talán nekrofil hajlam ??!! xDDD
2010. jún. 5. 02:04
 23/58 A kérdező kommentje:
Viszont tkp. a két nő, aki veszekszik is ésszerűnek tűnik számomra, akkor most mi is vagyok ?! :O Ha vki valóban komolyabban ismerné a tesztet, és tud róla bővebbet, akkor azt is leírhatja nyugodtan.....:)
2010. jún. 5. 02:06
 24/58 anonim ***** válasza:

01:53 vagyok

Bevallom kicsit vonzódok a lányokhoz, de nem vagyok leszbikus, fiúval élek együtt. Lehet, hogy 40 évesen majd bekattanok és csajozni fogok?

2010. jún. 5. 02:16
 25/58 anonim ***** válasza:

(01:54)

Ezaaaaz xD ez is kiderült, megnyugodhatok

2010. jún. 5. 02:16
 26/58 anonim ***** válasza:

Én is rögtön csak egy R. ábrát láttam benne. Ebből következően rögtön csak azon kattogott az agyam, hogy mit is kéne látnom és abból mit következtetne egy pszichomókus.

Sose értettem miért kéne az ilyen és ehhez hasonló rajzolmányokba valamit mindenképpen belelátnom. Ha akarom beleláthatok sok mindent és tetszőleges sorrendben felsorolok több dolgot is. De ha felsorolok 10 különböző dolgot akkor utána kiderül, hogy transzvesztita vagyok esetleg? Csak én sem tudtam róla eddig? :)

2010. jún. 5. 02:25
 27/58 anonim ***** válasza:
Ez egy elég béna ábra a kontinens vándorlásról
2010. jún. 5. 02:51
 28/58 anonim ***** válasza:

Hát, én mindenképp két nőnek véltem, mert egyből azt vettem észre, hogy mellük van!

Tudtommal pedig heteroszexuális vagyok :S

2010. jún. 5. 03:02
 29/58 anonim ***** válasza:
amikor annak idején csináltak velem ilyen tesztet az volt az első kérdésem, hogy: "mindegy milyen irányból?" na a mókus (mármint pszicho) még nem hallott ilyet és tele is írattam vele egy könyvet, míg végigvettük az összes sztereó tintapacát. biztos, hogy kíváncsi vagy a véleményemre? :-) 36/f hetero
2010. jún. 5. 03:03
 30/58 anonim ***** válasza:
Kontinenseket. Vagy egy nő méhét.
2010. jún. 5. 05:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!