Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit látsz az alábbi képen?
Kérlek csak őszintén, ez az oldal amúgy is névtelen, és írd oda légyszíves, hogy tudomásod szerint hetero-homo vagy egyéb szexuális beállítottsággal rendelkezel.
Ket idosebb holgy vaszekszik valamin. Mindkettonek ugyanaz kell. Piacon vannak.
36f/hetero
01:53 vagyok
Bevallom kicsit vonzódok a lányokhoz, de nem vagyok leszbikus, fiúval élek együtt. Lehet, hogy 40 évesen majd bekattanok és csajozni fogok?
(01:54)
Ezaaaaz xD ez is kiderült, megnyugodhatok
Én is rögtön csak egy R. ábrát láttam benne. Ebből következően rögtön csak azon kattogott az agyam, hogy mit is kéne látnom és abból mit következtetne egy pszichomókus.
Sose értettem miért kéne az ilyen és ehhez hasonló rajzolmányokba valamit mindenképpen belelátnom. Ha akarom beleláthatok sok mindent és tetszőleges sorrendben felsorolok több dolgot is. De ha felsorolok 10 különböző dolgot akkor utána kiderül, hogy transzvesztita vagyok esetleg? Csak én sem tudtam róla eddig? :)
Hát, én mindenképp két nőnek véltem, mert egyből azt vettem észre, hogy mellük van!
Tudtommal pedig heteroszexuális vagyok :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!