Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért ítélik el azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért ítélik el azokat a sikeres férfiakat, akik kihasználják a nőket?

Figyelt kérdés
Amikor csóró volt "köpködték" a nők, semleges nemű lényként bántak vele. Viszont a srác kemény munka árán gazdag lett. Rengeteg nő megérezte a pénz szagát, és ebből adódóan párkapcsolatban is sikeres lett, viszont még emlékszik honnan jött. Nyilván ha valakit kővel dobáltak nem fog kenyeret visszahajigálni, mégis néhány kivétellel ezt várnák el tőle. Miért van ez? Nem érzitek ezt egy kicsit abszurdnak?
2018. jan. 9. 13:20
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek abban, hogy aki szánt szándékkal rosszat tesz másoknak-nemtől függetlenül-az kamatostól vissza kapja azt.
2018. jan. 9. 14:29
 22/39 A kérdező kommentje:
20.: Nagyon szépen köszönöm az aggódásodat, de boldogságért nem adnak kenyeret a boltban!
2018. jan. 9. 14:29
 23/39 anonim ***** válasza:
A boldosag es a penz kizarja egymast? Ugy nem lehetsz boldog hogy nem vagy luzer?
2018. jan. 9. 14:40
 24/39 anonim ***** válasza:

"boldogságért nem adnak kenyeret a boltban"

? :D Ha van pénzed, már nem lehetsz boldog? Vagy ha nem használnád ki a nőket, kevesebb pénzed lenne? Vagy itt most ezt hogy gondoltad? :D

2018. jan. 9. 14:43
 25/39 anonim ***** válasza:
Én őszintén remélem, hogy tudsz majd őszintén, önzetelnül szeretni valakit, aki téged is fog.
2018. jan. 9. 14:54
 26/39 anonim ***** válasza:
96%

Én nem ítélem el őket, csak nem értem őket. Mire jó, hova vezet ez a bosszúhadjárat? Van ennek valamiféle végkifejlete, vagy arra teszi fel az életét, hogy kivetítse másokra a vélt és valós, feldolgozatlan sérelmeit, átvitt értelemben fejükre olvasva a "fajtájuk" bűneit?

Szóval inkább sajnálatra méltó, mert azt hiszem, hogy egy ilyen út végén csak végtelen üresség van.

2018. jan. 9. 15:49
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem ítélem el, megérdemli a sikert, ha megdolgozott érte. Itt inkább a nőket tartom szánalmasnak, amiért pénz nélkül semmibe vették, most meg már egyből mindenki az ölébe ülne. Megérdemlik az ilyen nők, hogy átkúrelja őket. :D
2018. jan. 9. 16:02
 28/39 anonim ***** válasza:

Csak akkor van logikája a kérdésednek hogy ha ugyanazokat a csajokat használod ki, akik szemétekedtek veled. (Ja, és hozzá teszem, a nem jön vele össze az nem bántás kategória)Így viszont nem csak egy tetű vagy (azok a csajok sem sokkal jobbak no worries) hanem ostoba is.

Az a gond, hogy te most már soha nem fogod megtudni, ha egy nő önmagadért vonzódik hozzád vagy a pénzedért. Így nem. No, de ez végül is a te gondod, nem az enyém. Ja, és pontozz le légyszíves, mert nőként hozzászóltam :-)

2018. jan. 9. 16:04
 29/39 A kérdező kommentje:

Kedves 28-as. Te vagy a 20-as is, igaz?

"Ja, és pontozz le légyszíves, mert nőként hozzászóltam :-)"

A kérdés a férfiaknak szól, ettől persze hozzá lehet szólni nőként is, emiatt miért pontoznék le bárkit is? Csak mert nem egyezik a véleményünk?

Nem süllyedek le erre a szintre, a lepontozásokat ti nők szoktátok csinálni általában. Én nem vagyok ennyire pitiáner, nekem ez nem okoz örömöt. Ember vagyok a gyk-n kívül is, nincs szükségem ilyen pótcselekvésekre.

Egyébként pont azok lettek lepontozva, akik egy kicsit is egyetértettek velem, ezt csak mellékesen jegyzem meg. Kaptam privát üzeneteket is, egyet hadd idézzek: "Szia!

Szinte lehetetlen lett leírni ezen az oldalon a véleményt, ha nem egyezik a többségével.

Viszont ha te vagy a kérdésben, szeretnék gratulálni, és remélem egyszer én is eljutok ide :D jelenleg 19f vagyok, nyilván nem sok pénzzel, és még kevesebb lánnyal. De bízom a sikersztoridban, én is úgy gondolom, a pénz sok mindent (vagyis mindent) megold."

Ezekkel a lepontozásokkal magatok alatt vágjátok a fát. Elhordtok mindenféle lúzernek, de ti vagytok azok, akik más véleményét nem tudjátok elfogadni. Hogyan lehet egy vélemény hasznos, vagy nem hasznos?

Ha valaki megkérdezi hány nap van egy évben, és olyan választ kapja, hogy 400 nap, akkor az nem hasznos, mert egy év 365 napból áll, ez tény.

Egyébként férfiak számottevő része egyetért velem, főleg azok, akik megtapasztalták ugyanezt. Csak nem írják le ide miattatok. Tanuljátok meg mi az a vita előbb, aztán gyertek vissza!

2018. jan. 9. 18:20
 30/39 anonim ***** válasza:
Nem én vagyok a 20-as, és a legtöbb férfi hála Istennek normális és nem ért veletek egyet. Szerintem nekem többet ártottak a férfiak mint neked a nők, de nem hirdetek ellenük keresztes hadjáratot mert épelméjű személy vagyok. Ja, azt pedig,hogy ki szóljon hozzá, a kérdésnél írd ki mert van aki el sem olvassa a válaszokat.
2018. jan. 9. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!