Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért ítélik el azokat a sikeres férfiakat, akik kihasználják a nőket?
Nem értem, mi az összefüggés a kérdés, és a kifejtés között...
Mit értesz azon, hogy "kihasználja a nőket"?
Amúgy csak egy példa: én akkor mehetek és szétverhetek mindenkit, aki bántott életem során? Jogom van hozzá, mert hát ő is bántott?
Az meg minősíthetetlen baromság, hogy Józsi bántott, ezért Kareszt jól megverem.....
Remélem érthető metafora.
Azért, mert lúzer vagy. Mások hibáit azon vered le, aki a közeledben van.
Az poén lenne, ha ugyanazokat a nőket használod ki, akik pár éve köptek rád. De őket pont ugyanúgy nem tudod felszedni most se.
"Azért, mert lúzer vagy."
De az bezzeg nem lúzer, aki hagyja magát kihasználni :D Tipikus női logika...
Én is írnék egy példát, ha megengeditek.
Ki a rossz? Aki a lehetőséget megteremti, vagy aki él a lehetőséggel? Ki lehet cifrázni a dolgokat, mindent belemagyarázni, de a valóságban ha elszalaszt az ember egy lehetőséget, majd a másik megragadja és jót röhög rajta.
Az első három válaszoló... Azzal, hogy kit pártoltok megmutattátok a hovatartozásotokat :D
"Ki a rossz? Aki a lehetőséget megteremti, vagy aki él a lehetőséggel?"
Ki a rossz? Aki kimegy az utcára golyóálló mellény nélkül, vagy aki lelövi?
8.: Hát nem mindegy hogy milyen utcára megy ki, mint ahogyan az sem, hogy milyen nőt használ ki az ember.
Ha éppen bankrablás van folyamatban, a rendőrök lövik az elkövetőket, neked pedig annyi eszed van, hogy muszáj az utcán mászkálnod a golyózáporban... Hát akkor ne csodálkozz, ha találat ér véletlenül egy rendőrtől. A bíróság sem neked fog igazat adni ;)
Most ezzel kérések önigazolást, hogy mekkora király lettél?
Jó, rendben.
Sikeresen kihasználod a csajokat. Úgy dugod meg őket, hogy nekik egy csepp élvezetet nem jelent.
Na, most már jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!