Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan miért ítélik el azokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan miért ítélik el azokat a sikeres férfiakat, akik kihasználják a nőket?

Figyelt kérdés
Amikor csóró volt "köpködték" a nők, semleges nemű lényként bántak vele. Viszont a srác kemény munka árán gazdag lett. Rengeteg nő megérezte a pénz szagát, és ebből adódóan párkapcsolatban is sikeres lett, viszont még emlékszik honnan jött. Nyilván ha valakit kővel dobáltak nem fog kenyeret visszahajigálni, mégis néhány kivétellel ezt várnák el tőle. Miért van ez? Nem érzitek ezt egy kicsit abszurdnak?
2018. jan. 9. 13:20
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Es tennél ez a modernkori Mátyás kiraly, az igazságos?
2018. jan. 9. 13:54
 12/39 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként van egy ilyen ismerősöm. Régen jó fej srác volt, értelmes, kedves mindenkivel, volt egy csomó barátja. Egy gondja volt, a gyengéi a fullos plázacicák voltak, akik rendre kihasználták szegényt, megalázták. Erre a fejébe vette, hogy ő bosszút áll a női nemen, azóta állandóan csajokat szed fel aztán kihajítja őket, kedves srácból átment egy gonosz sz**háziba.

Mi pl gyerekkorunk óta jóban voltunk, egy lépcsőházban laktunk kiskorunktól kezdve sokáig, a szüleink is barátok voltak, de még velem is elkezdett bunkózni, pedig közöm nem volt a bajaihoz.

Szép lassan minden barátjának elege lett belőle, hogy megváltozott, és egy igazi véglény lett.

Most ott tart, hogy a kutyájával lakik, és néha meghúz egy-egy csajt, de nem nagyon vannak barátai, meg úgy senkije. Abszolút nem boldog.

Tök megérte.

Véletlenül se jutott volna eszébe esetleg nem ribiknél próbálkozni....

Nagyon tévedsz, komoly ügyek vannak ezekből, hogy miért is lőtt civilre a rendőr.

Miért nem vagy hajlandó egyébként válaszolni a kérdésemre, hogy hogyan "használod ki" a nőket? :D Komolyan már kezd vicces lenni, ahogy terelsz :D

13/39 anonim ***** válasza:
2%
Jól teszi.
 14/39 anonim ***** válasza:
57%

Az is léehet,hogy a pasi amíg csóró volt kevesebbet költött magára, igénytelenebb volt, és kisebb volt az önbizalma is.

Mára már ha jobb anyagi körülmények között él vélhetőleg többet költ magára, jobban néz ki, és a sikerei kapcsán megnőtt az önbizalma is, ezért lett népszerűbb.

Nem tudom mi konkrétan a kérdés :), de lehet,hogy a pasi személyisége is változott, ezért másabbak Vele szemben a nők is.

2018. jan. 9. 13:55
 15/39 anonim ***** válasza:
96%
Sikeres férfi akkor lennél, ha lenne legalább egy nő, akit te érdekelsz, és őszintén kedvel. Jelenleg minden ribi csak egy sétáló pénztárcának lát, valamire való nő rád se néz.
2018. jan. 9. 14:01
 16/39 A kérdező kommentje:

12.: Ne haragudj, de nőként szerinted mennyire tudod beleképzelni magadat a férfiak problémáiba? Innen következik, hogy vajon mennyire tudsz érdemben, hitelesen hozzászólni egy tipikus "férfi kérdés"-hez?

Nem a nőknek szól a kérdés, mégis szinte csak ők válaszolnak minden hasonló témájú kérdéshez.

Én is kérdeznék akkor, feltétlenül muszáj hozzászólni olyanhoz, ami nem is neked szól? Mi történik, ha nem teszed? Nem tudsz aludni, vagy 5 napon belül meghalsz?

2018. jan. 9. 14:03
 17/39 anonim ***** válasza:
97%

"Ne haragudj, de nőként szerinted mennyire tudod beleképzelni magadat a férfiak problémáiba? Innen következik, hogy vajon mennyire tudsz érdemben, hitelesen hozzászólni egy tipikus "férfi kérdés"-hez?"

Mivel nem merevedési problémáról van szó, teljesen nemfüggetlen a probléma.

Mellesleg a párom is fogja a fejét mellettem emiatt a kérdés miatt, szóld le őt is, hogy férfi létére nem érti a férfiakat :D

Az meg nem tudom, hol van feltüntetve, hogy csak férfiaknak szólt a kérdés.

2018. jan. 9. 14:08
 18/39 anonim ***** válasza:
96%

Ferfikent erre azt tudom mondani hogy luzer voltal akkor is, most egy gazdag luzer vagy. Orulok hogy megkimelitek a normalis embereket magatoktol, te is meg a nok is aki a penzedert van veled, megerdemlitek egymast.

Viszont csak egy eleted van, a helyedben en nem lennek ekkora hulye szandekosan.

2018. jan. 9. 14:14
 19/39 A kérdező kommentje:
17.: Lehet a párod csak rád hagyja az egészet, nem akarja hogy hisztizzél. Az előző hozzászólásomban tüntettem fel, hogy férfiaknak szól a kérdés, nem látod?
2018. jan. 9. 14:14
 20/39 anonim ***** válasza:
96%

A párommal már akkor együtt röhögtünk az ilyen baromságokon, mikor még szó se volt róla, hogy valaha egy pár leszünk :)

De ja, mindig a nők a hibásak.

Nekem aztán mindegy, egyedül te leszel boldogtalan, ha nem bírod feldolgozni a régi sérelmeidet, nem tudsz továbblépni, és a rosszindulat, utálkozás vezérel. A helyedben átgondolnám.

2018. jan. 9. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!